Середа, 24.04.2024, 07:31





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Архів матеріалів

Переглядів: 217 | Додав: Повозніков | Дата: 27.11.2020 | Коментарі (2)

Яка людина, такі й справи

Працюючи, навчаючись люди стикаються з певними проблемами. Одні їх вирішують, інші стараються не бачити, а окремі відкладають вирішення на потім. На мою думку, побачена проблема вирішується. Для вирішення є багато засобів, методів, інструментів. Особисто мені імпонують: наука, знання, теорія, практика, пізнання. Постійний інформаційний пошук, власний досвід, досягнення студентів та випускників сформували певні переконання:

Жодного дня без ідей!

Займати передові позиції можна шляхом щоденного вдосконалення та інновацій.

Підтвердженням цих переконань є більше 10 успішно реалізованих проектів: рух очолюваного мною факультету з останніх на перші позиції по незалежній оцінці знань студентів, впроваджені інновації та визнання серед колег.

Для того, щоб не заривати в землю талант ним треба ділитися.

Складові руху вперед:

Мета та воля керівника;

Визначення пріоритетів;

Конкретні задачі;

... Читати далі »

Переглядів: 208 | Додав: Повозніков | Дата: 04.11.2020 | Коментарі (0)

Як студент 1 курсу вивчає технології виробництва продукції тваринництва?

 

... Читати далі »

Переглядів: 189 | Додав: Повозніков | Дата: 30.10.2020 | Коментарі (1)

  Професор Микола Повозніков вже не вперше приймає першокурсників і щоразу демонструє унікальні можливості навчання і практики в НУБіП, розповідає про успіхи й досягнення колег і студентів, про стажування і практику, унікальні винаходи. Цього разу професор під час перерви між парами гостинно почастував студентів медом, яблуками і власноруч виготовленим соком. Спілкувалися невимушено й тепло, хоч за вікном накрапав осінній дощик. Колега привітала професора із прийдешнім святом День Учителя - передала іменну сувенірну футболку від професора, народного артиста Володимира Гришка.

     На наших парах завжди затишно.

    Після завершення курсу &la ... Читати далі »

Переглядів: 255 | Додав: Повозніков | Дата: 01.10.2020 | Коментарі (5)

https://www.youtube.com/watch?v=6poLhqJbVRY&fbclid=IwAR3wUbPiYiMH9yzjAvisb8SIh1lE1BBuhqNNnR0mQcw3hJH1AjklXm_Pb0I&ab_channel=%D0%A2%D0%A1%D0%9D

Переглядів: 206 | Додав: Повозніков | Дата: 09.09.2020 | Коментарі (5)

Кажуть, Господь дав Янгелам крила, а людям дав солодощі. Дорослий ви чи малюк - засмучений чи веселий, ви точно маєте пристрасть до цукерок. Іноді захоплення солодощами важко проконтролювати і сказати собі «стоп», коли рука тягнеться за черговою насолодою.
Володимир Гришко розповідає: «Через карантин багато моїх закордонних колег не змогли приїхати на мій ювілей, тому ми святкуватимемо щомісяця у форматі закритих приватних вечірок «для своїх».
Делікатеси «Vitmix“ - це здорові ласощі, без цукру і підсилювачів смаку. Пристрасть до солодкого знайома кожному з нас і знаменитості тут не є винятком, народний артист України Володимир Гришко до свого подвійного ювілею підготував подарунок шанувальникам, спільно із кондитерським домом «Vitmix» випустив лімітовану колекційну трюфельну цукерку «Маестро Гришко» оформлену в золотий пергамент і оздоблена атласним бантом, що нагадує святковий метелик Маест ... Читати далі »

Переглядів: 238 | Додав: Повозніков | Дата: 30.08.2020 | Коментарі (1)

Моя основна задача навчати студентів радісно і позитивно з користю для них . Як цього досягти ? 1. Зрозуміти ,чому Вони прийшли і що хочуть отримати (очікуваний результат навчання ) 2. Бачити і аналізувати реакцію студентів на якість і подачу навчального матеріалу.3. Враховувати індивідуальність студентів і будувати персональні траєкторії навчання..4.Постійно використовувати реальні виробничі ситуації 5.Правильно застосовувати свої фішки які впливають на мотивацію і якість засвоєння матеріалу.6. Правильно організовувати командну роботу 7.Своєчасно попереджати незрозумілості та конфлікти.Партнерство Мотивація Гарантія...

Переглядів: 250 | Додав: Повозніков | Дата: 16.06.2020 | Коментарі (17)

Мета дисципліни. Ознайомити студентів з сучасними технологіями виробництва продукції тваринництва. Завдання дисципліни. Вивчити основні складові технологій  виробництва продукції тваринництва( генетика ,годівля ,гігієна.гроші ,господарювання )  , Очікуванні результати навчання : 1. Зрозумієте біологічні особливості окремих видів тварин .2.Взнаєте основні чинники формування продуктивності тварин.та за рахунок цього  вести прибутковий бізнес.3. Місце генетичних і селекційних  аспектів в ланцюгу формування собівартості продукції тваринництва.4.Взнаєте ,як організувати годівлю різних видів тварин в залежності від Ваших цілей.5. Зрозумієте складові комфорту тварин та організацію догляду за різними видами та статево-віковими групами тварин ..6.ознайомитесь з технологічними аспектами виробництва різних видів продукції тваринництва.7. Будете знати показники якості і безпечності продукції тваринництва. 8.Зможете розрахувати показники зоотехнічної ... Читати далі »

Переглядів: 239 | Додав: Повозніков | Дата: 16.06.2020 | Коментарі (2)

« 1 2 3 4 5 ... 59 60 »
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz