Працюючи, навчаючись люди стикаються з певними проблемами. Одні їх вирішують, інші стараються не бачити, а окремі відкладають вирішення на потім. На мою думку, побачена проблема вирішується. Для вирішення є багато засобів, методів, інструментів. Особисто мені імпонують: наука, знання, теорія, практика, пізнання. Постійний інформаційний пошук, власний досвід, досягнення студентів та випускників сформували певні переконання:
Жодного дня без ідей!
Займати передові позиції можна шляхом щоденного вдосконалення та інновацій.
Підтвердженням цих переконань є більше 10 успішно реалізованих проектів: рух очолюваного мною факультету з останніх на перші позиції по незалежній оцінці знань студентів, впроваджені інновації та визнання серед колег.
Для того, щоб не заривати в землю талант ним треба ділитися.
Професор Микола Повозніков вже не вперше приймає першокурсників і щоразу демонструє унікальні можливості навчання і практики в НУБіП, розповідає про успіхи й досягнення колег і студентів, про стажування і практику, унікальні винаходи. Цього разу професор під час перерви між парами гостинно почастував студентів медом, яблуками і власноруч виготовленим соком. Спілкувалися невимушено й тепло, хоч за вікном накрапав осінній дощик. Колега привітала професора із прийдешнім святом День Учителя - передала іменну сувенірну футболку від професора, народного артиста Володимира Гришка.
Кажуть, Господь дав Янгелам крила, а людям дав солодощі. Дорослий ви чи малюк - засмучений чи веселий, ви точно маєте пристрасть до цукерок. Іноді захоплення солодощами важко проконтролювати і сказати собі «стоп», коли рука тягнеться за черговою насолодою.
Володимир Гришко розповідає: «Через карантин багато моїх закордонних колег не змогли приїхати на мій ювілей, тому ми святкуватимемо щомісяця у форматі закритих приватних вечірок «для своїх».
Делікатеси «Vitmix“ - це здорові ласощі, без цукру і підсилювачів смаку. Пристрасть до солодкого знайома кожному з нас і знаменитості тут не є винятком, народний артист України Володимир Гришко до свого подвійного ювілею підготував подарунок шанувальникам, спільно із кондитерським домом «Vitmix» випустив лімітовану колекційну трюфельну цукерку «Маестро Гришко» оформлену в золотий пергамент і оздоблена атласним бантом, що нагадує святковий метелик Маест
... Читати далі »
Моя основна задача навчати студентів радісно і позитивно з користю для них . Як цього досягти ? 1. Зрозуміти ,чому Вони прийшли і що хочуть отримати (очікуваний результат навчання ) 2. Бачити і аналізувати реакцію студентів на якість і подачу навчального матеріалу.3. Враховувати індивідуальність студентів і будувати персональні траєкторії навчання..4.Постійно використовувати реальні виробничі ситуації 5.Правильно застосовувати свої фішки які впливають на мотивацію і якість засвоєння матеріалу.6. Правильно організовувати командну роботу 7.Своєчасно попереджати незрозумілості та конфлікти.Партнерство Мотивація Гарантія...
Мета дисципліни. Ознайомити студентів з сучасними технологіями виробництва продукції тваринництва. Завдання дисципліни. Вивчити основні складові технологій виробництва продукції тваринництва( генетика ,годівля ,гігієна.гроші ,господарювання ) , Очікуванні результати навчання : 1. Зрозумієте біологічні особливості окремих видів тварин .2.Взнаєте основні чинники формування продуктивності тварин.та за рахунок цього вести прибутковий бізнес.3. Місце генетичних і селекційних аспектів в ланцюгу формування собівартості продукції тваринництва.4.Взнаєте ,як організувати годівлю різних видів тварин в залежності від Ваших цілей.5. Зрозумієте складові комфорту тварин та організацію догляду за різними видами та статево-віковими групами тварин ..6.ознайомитесь з технологічними аспектами виробництва різних видів продукції тваринництва.7. Будете знати показники якості і безпечності продукції тваринництва. 8.Зможете розрахувати показники зоотехнічної
... Читати далі »