Четвер, 16.05.2024, 04:50





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Головна » 2013 » Жовтень » 1 » Майстер-клас та конкурс «Технологія виготовлення йогурту»
20:17
Майстер-клас та конкурс «Технологія виготовлення йогурту»
24 вересня на кафедрі ТППТ і ХД відбувся майстер-клас «Технологія  виготовлення  йогурту», який проводила асистент Овчарук О.В. 
Була проведена оцінка якості молочної сировини для виготовлення  йогурту за органолептичними  та фізико-хімічними показниками. 
При виготовленні йогурту використовували спеціальну технологію виробництва кисломолочних продуктів шляхом додавання закваски прямого внесення. Одержаний продукт мав приємний  кисломолочний смак та аромат, гомогенну структуру та щільну консистенцію.
Заключним етапом стало  проведення конкурсу серед студентів І–V курсів  нашого факультету.  Кожна команда сумлінно підійшла до виконання поставленого завдання.
У загальному результаті команди зайняли такі місця:
1 місце - 5 курс
2 місце – 3 курс
3 місце - 1 курс
4 місце – розділили  ІІ та ІV курси.



Переглядів: 862 | Додав: NNN | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz