П`ятниця, 10.05.2024, 14:02





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2017 » Жовтень » 30 » Бізнес коні
22:41
Бізнес коні

Розведення коней як бізнес

Кінь – це красива, дивовижна і неймовірно розумна тварина. Катання верхи, підвищує настрій, надає упевненості, допомагає боротися з депресією і стресами.Іпотерапія – методі реабілітації пацієнтів за допомогою верхової їзди на конях.

Розведення коней як бізнес – це нелегке зайняття, що вимагає наявності певних знань в цій сфері і чималого капіталу для первинних вкладень. Цей вид бізнесу підійде цілеспрямованим людям, які люблять доглядати за лошадями, уміють це робити, і готові присвятити увесь свій вільний час цьому зайняттю.

 

Розведення коней бізнес план

Перш ніж приступити до реалізації ідеї, вимагається скласти детальний бізнес план. Проаналізуйте ринок,щоб визначити рентабельність бізнесу. Як правило, в малих містах конкуренція практично відсутня. Але починати свій бізнес в невеликому населеному пункті немає сенсу, це невигідно. Кращим місцем для цієї сфери бізнесу є великі міста або курортні селища.

Терміни окупності бізнесу досить тривалі, тому не кожен підприємець ризикне вкласти гроші так довгоокупний проект. Але якщо грамотно реалізувати ідею, то можна досить добре заробити і окупити усі вкладення.

Якщо вас не лякають майбутні труднощі, тоді давайте розбитися, що вимагається для організації бізнесу по розведенню породистих коней.

Напрям

Передусім, ви повинні вибрати мету бізнесу. Коней можна розводити для сільськогосподарських робіт, туризму(прокат, школа верхової їзди), а також можна зайнятися вирощуванням породистих тварин для участі в скачках і спортивних змаганнях.

Природно, ви можете поєднувати одне з іншим.Припустимо, організувати школу верхової їзди, а також розводити породистих коней і готувати їх для змагань в скачках.

Реєстрація бізнесу

Будь-яка діяльність має бути юридично оформлена. Для розведення коней не потрібно отримання яких-небудь ліцензій і дозволів. Досить зареєструватися як юридичну особу і орендувати землю для утримання і вирощування коней.

Устаткування конярської ферми

На початковому етапі не варто вкладати багато грошей в устаткування і комплектацію ферми. Для утримання коней цілком підійде крите приміщення, сарай або колишня ферма. Для кожного коня необхідно обладнати окреме стійло, шириною не меньше 3 метрів. Також має бути годівниця для їжі і напувалка.

У теплу пору року коні випасаются на території ферми в спеціально обладнаній загороді. Взимку стайня має бути утеплена, без протягів. Коням треба забезпечити комфортні умови утримання.

Купівля тварин

Один племінний кінь коштує недешево. Але не варто економити, фахівці рекомендують купувати саме породистих коней, тільки так можна заробити солідні гроші в цій сфері бізнесу. На початковому етапі, вам вистачатиме двох-трьох дорослих коней і декількох лошат. Таким чином, ви зможете негайно приступити до надання послуг, наприклад, організації школи верхової їзди.

Годування і догляд

У теплу пору року коні випасаются на пасовищі, яке,повинно бути на території вашої ферми. Але окрім трави,їх необхідно підгодовувати і іншими продуктами. У холодну пору року, треба потурбуватися про повноцінне харчування коней. У раціоні мають бути присутніми такі продукти, як: висівки, овес, сіно. Пригощаннями для тварин є: морква, сушки, яблука, цукор.

Догляд за конярською фермою

Самостійно обслуговувати ферму ви не зможете,необхідно наймати помічників. Коней треба годувати,виводити на пасовищі, прибирати в стайні, дресирувати і т. д.

Залежно від кількості тварин і потреб ферми треба наймати декілька працівників. Дуже важливо найняти досвідчених конюхів, які уміють правильно доглядати за конями.

Також в штаті має бути ветеринар, який стежитиме за здоров’ям коней.

 

Школа верхової їзди як бізнес

Цей спосіб заробітку може бути як основним, так і додатковим. Суть бізнесу в тому, що ви навчаєте людей катанню верхи. Якщо ви плануєте зайнятися такою справою, то слід найняти досвідчених тренерів, які дресируватимуть коней і навчатимуть їзді верхи. Складіть графік, визначте оптимальну ціну на відвідування зайняття, і сміливо приступайте до справи. Пам’ятайте, що опрогулянки на конях – це недешеве задоволення, вашими клієнтами будуть заможні люди, тому є сенс організовувати такий бізнес лише у великих містах.

 

Розведення породистих коней як бізнес досить перспективна справа, хоч і витратна. Приблизні терміни окупності від 5-7 років. Але, незважаючи на це, при грамотній реалізації ідеї, рентабельність бізнесу дуже висока і може досягати 300%.   Аля Сова

 

Переглядів: 392 | Додав: Повозніков | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Повозніков  
0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz