Субота, 20.04.2024, 03:07





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Ти молодий, активний, цілеспрямований, енергійний та хочеш отримати освіту, щоб мати у майбутньому високооплачувану роботу? Тоді це саме для Тебе!

 

Національний університет біоресурсів і природокористування України (м. Київ) оголошує прийом студентів на навчання у 2022 році на факультет тваринництва та водних біоресурсів.

 

Факультет тваринництва та водних біоресурсів здійснює підготовку за денною та заочною формами навчання фахівців освітнього ступеня “Бакалавр” та “ Магістр ” за спеціальностями “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” та  “Водні біоресурси та аквакультура”.

 

Дисципліни фахового спрямування викладаються на 8 випускових кафедрах факультету:

 

  • біології тварин;
  • технологій виробництва молока та м’яса;
  • технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві;
  • годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного;
  • генетики, розведення та біотехнології тварин;
  • конярства і бджільництва;
  • аквакультури;
  • гідробіології та іхтіології.

 

Термін навчання за денною формою за освітньо-професійними програмами підготовки бакалаврів на базі загальної середньої освіти складає 4 роки, за заочною 5 років. Для осіб, які мають освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста за обраним напрямом підготовки, розроблені та функціонують програми навчання за скороченим терміном. Такі особи при вступі складають фахові вступні випробування безпосередньо у НУБіП України. 

Термін навчання за денною формою за освітньо-професійними програмами підготовки магістрів для осіб, які мають освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра, складає 1,5 років, за заочною – 2 роки.

 

Для вступу на перший курс за освітньо-професійною програмою підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня “Бакалавр” спеціальності “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” та “Водні біоресурси та аквакультура»” необхідно пройти зовнішнє незалежне оцінювання з наступних дисциплін:

  1. Українська мова та література.
  2. Біологія (профільний предмет).
  3. Історія України/географія/математика/хімія/іноземна мова (один із предметів за вибором вступника).

В Університеті для випускників шкіл діють підготовчі курси до зовнішнього незалежного оцінювання знань з біології, математики, української мови і літератури, хімії, історії України, іноземної мови, географії та фізики. Випускники цих курсів за умови вступу на факультет тваринництва та водних біоресурсів отримують  до 10 додаткових балів.

Переваги навчання на факультеті тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України:

  1. Університет має статус національного і дослідницького і входить у трійку кращих ВНЗ  м.Києва та десятку кращих в Україні.
  2. Зручне розташування столичного ВНЗ у мальовничому районі Голосієво з розвинутою інфраструктурою.
  3. Потужний науково-педагогічний колектив факультету- навчальний процес забезпечують 3 академіки і член-кореспонденти, 17 докторів наук, професорів, 43 кандидати наук, доценти.
  4. На факультеті наявні програми академічної мобільності студентів, що дає можливість отримання подвійного диплому.
  5. Можливість проходження навчальних і виробничих практик за кордоном - на факультеті підписано і діють 27 угод про співробітництво, зокрема з 9 країнами (США, Німеччина, Франція, Чехія, Данія та ін.) діють програми обміну студентів.
  6. Наявність в Університеті військової кафедри – паралельно з навчанням на факультеті тваринництва та водних біоресурсів можливість отримання звання молодшого лейтенанта.
  7. 100 % забезпеченість житлом у гуртожитку студентів 1 курсу.
  8. Активне та цікаве студентське життя – наявність численних спортивних секцій та гуртків художньої самодіяльності.
  9. Перспективи працевлаштування – можливість після закінчення навчання влаштуватися на роботу на передові підприємства з тваринництва і рибництва як в Україні, так і закордоном.    

 

Факультет тваринництва та водних біоресурсів багатий своєю історією і має потужний науковий потенціал та сильні традиції у підготовці фахівців для галузі тваринництва і рибництва.

Ласкаво просимо!

 

ТВІЙ ВИБІР – ТВОЯ ДОРОГА,

НУБіП УКРАЇНИ – ТВОЯ ПЕРЕМОГА!

 

Наша адреса: 03041 Київ-41, вул. Генерала Родімцева, 19,

НУБіП України, навчальний корпус № 1, факультет тваринництва та водних біоресурсів, кімната №32, 34, 35.

Проїзд від станції метро “Либідська” автобусним маршрутом № 212.

тел. (044) 527 82 58

        (044) 527 89 65

http: nubip.edu.ua

 

Телефони приймальної комісії : (044) 258-42-63, (044) 527-83-08,

(098) 660-08-48, (066) 516-43-52, (063) 804-49-93

Електронна пошта: vstup@nubip.edu.ua, commission@nubip.edu.ua

Студент БТФ - це звучить гордо!
Біотехнологічний факультет: чому ми такі? - роздуми студентів Уляни Стус та Анатолія Комаровського про наш факультет
 
 

НАПРЯМИ ТА ПОСАДИ, ЯКІ МОЖЕ ЗАЙМАТИ ВИПУСКНИК

 

Виробництво тваринницької продукції та його забезпечення: 

- спеціаліст-консультант, менеджер з розведення, утримання та годівлі сільськогосподарських тварин та/чи птиці аграрних фірм, корпорацій
- менеджер, головний технолог, технолог з виробництва молока, яловичини, свинини та інших видів продукції тваринництва
- менеджер, головний технолог, технолог кінного заводу, іподрому
- головний зоотехнік, зоотехнік відділення, зоотехнік-селекціонер с.-г. підприємства, фермерського господарства
- менеджер, головний технолог, технолог з годівлі тварин і технології кормів
- заступник керівника с.-г. підприємства з кормовиробництва, годівлі тварин
- завідувач відділу, менеджер, керівник департаменту годівлі тварин та технології кормів аграрних корпорацій, холдингів
- менеджер, головний технолог, технолог комбікормового заводу, кормоцеху, цеху з виробництва кормових добавок с.-г. підприємства
- менеджер, супервайзер, менчандайзер, торговий агент з реалізації кормів і кормових добавок
- завідувач відділу, технолог, науковий співробітник, завідувач лабораторії аналізу хімічного складу та поживної цінності кормів
- менеджер, головний технолог, технолог, начальник цеху птахофабрики з виробництва яєць та/або м’яса птиці
- менеджер, головний технолог, технолог інкубаторної станції
- менеджер, головний технолог, технолог племпідприємств, філій племпідприємств тощо
- маркетолог, менеджер, керівник відділу реалізації племінних тварин
- менеджер, головний технолог, технолог з племінної роботи, оцінки племінних тварин племзаводу, племрепродуктора
- контроль-асистент з племінної роботи
- експерт-бонітер з племінної роботи
- єгер, зоолог, орнітолог національних заповідників, заказників тощо
- іхтіолог, рибовод, рибінспектор
- кінолог
- головний спеціаліст, спеціаліст зоопарку, зоосаду тощо

 

Освіта, наука, дорадництво, переробка та реалізація продукції: 
- менеджер, головний спеціаліст, спеціаліст відділу організації виробництва та маркетингу продукції тваринництва управлінь агропромислового розвитку районних, обласних державних адміністрацій та інших структур державного управління та місцевого самоврядування
- менеджер, старший інспектор, інспектор якості та формування ресурсів сільськогосподарських продуктів районних, обласних державних адміністрацій
- менеджер, головний спеціаліст, спеціаліст агенції з ідентифікації та реєст-рації сільськогосподарських тварин
- менеджер, технолог, головний технолог з переробки молока, м’яса, вовни та інших видів продукції тваринництва
- менеджер цеху реалізації, маркетолог тваринницької продукції
- начальник цеху постачання сировини, менеджер з постачання сировини молоко-, м’ясопереробного та інших переробних підприємств
- менеджер, головний технолог, технолог з переробки сировини та виробництва хутрових виробів
- старший, молодший науковий співробітник, керівник відділу науково-дослідних установ Національної академії аграрних наук України
- експерт з дослідження якості кормів і продукції тваринництва відділень митниці, карантинних служб
- головний спеціаліст, спеціаліст дорадчої служби з питань тваринництва
- навчання в аспірантурі за спеціальностями: годівля тварин і технологія кормів, розведення та селекція тварин, технологія виробництва продуктів тваринництва, рибництво, мікробіологія, фізіологія людини і тварин, генетика, екологія, біотехнологія, історія сільськогосподарських наук

МИ ГОТУЄМО ФАХІВЦІВ, ЯКІ НЕОБХІДНІ РОБОТОДАВЦЯМ!

Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz