Неділя, 28.04.2024, 02:19





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Головна » 2020 » Грудень » 28 » Це вартує зусиль
23:16
Це вартує зусиль

 


Хочу почати свою розповідь здалеку. Все розпочалося ще з вибору напрямку діяльності, оскільки шкільні роки показали, що в усіх напрямках я розвинутий вище середнього, тому потрібно було вибирати з професій, які в перспективі обєднуватимуть більшість предметів. Мій вибір впав на професію менеджера, про що я не пошкодував. Далі за цим потрібно було оприділитися з ВУЗом. Долучивши до пошуку інтернет і різноманітні статистики, НУБіП був закладом, що справив на мене найкраще враження.

І так, я, студент першого курсу четвертої групи факультету аграрного менеджменту Коваленко Ростислав, розпочав своє навчання в НУБіПі з таким цікавим предметом як СТВПТ(системи технології виробництва продукції тваринництва).

Перше що в цій дисциплінні мене вразило - це викладач, Повозніков Микола Гаврилович. Чесно говорячи, Спочатку я не надав великого значення цьому предмету, але після зустрічі із цим феноменальним викладачем  я змінив свою думку. Ще на першому заняті, що проходило не на платформі Зум, я зрозумів, що ця людина дуже розумна і інтелектуально розвинена. Першим завданням стали так звані “10 питань” одним із цих питань стало: “Які бали ви плануєте отримати в кінці вивчення СТВПТ?” Згадуючи Миколу Гавриловича і його підхід до надання розумової їжі, я вказав ціль в 100 балів!

На всіх завданнях, що відбувалися очно я намагався збирати всі бонусні бали, вчитися і розвиватися, найголовніше виконувати кожне завдання, що задавав професор Повозніков. Але після переходу освітнього процесу на онлайн платформу Elearn, я знайшов роботу і трішки опустив руки до навчання, але це компенсуватися практичним застосуванням своїх знань.

Що ж я хочу сказати, підбиваючи підсумок? СТВПТ та, на мою суб'єктивну думку, кращий професор - Повозніков, є ідеальним поєднанням, що дає досить великий потенціал для розвитку студента не тільки в плані знань, а як і особистість.Коваленко Ростислав

Переглядів: 177 | Додав: Повозніков | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Повозніков  
0
Хороший наставник — це той, на кого ви прагнете бути схожимАле існує кілька загальних рис, притаманних всім хорошим наставникам. Розглянемо їх.Досвід та успіхНа найпростішому рівні ваш наставник повинен мати більше досвіду, ніж ви, і значний список успішних проєктів.Чудовим наставником є той, чиї якості складають набагато кращу версію того, ким ви самі бажаєте стати. З іншого боку, деякі чудові наставники можуть допомогти вам дізнатися, на кого ви не хочете бути схожим: наприклад, така людина може мати дуже успішний бізнес, але зруйноване особисте життя. Емпатія, креативність та чесністьШукайте наставників, які будуть справжніми, чуйними, креативними та чесними, тому що вам потрібен хтось, хто піклується про вас та інвестує свій час та досвід у ваше професійне зростання, але водночас говорить вам правду. Іноді вам буде потрібна конструктивна критика та повернення від мрій до реальності, а іноді — звичайне підбадьорювання або похвала. Гарний наставник може і те й інше.Цінності, схожі на ваші власніНаставник, який працює в тій самій галузі, що й ви, може краще зрозуміти виклики та проблеми вашої роботи або бізнесу, але філософія лідерства може бути важливішою за галузеві знання.Переконайтеся, що наставник поділяє вашу систему цінностей у керівництві та управлінні. Це критично важливо визначити перед тим, як вступати в наставницькі стосунки. Тільки тоді ви зможете налагодити плідну співпрацю

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz