П`ятниця, 10.05.2024, 17:03





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Головна » 2019 » Жовтень » 21 » Думки студентів
17:54
Думки студентів

З першої пари «тваринництва», першого дня навчання, ви , Повозніков Микола Гаврилович, розпочали цей курс досить цікавим методом , а саме креативним. Наша група з задоволенням ходила і слухала ваші думки і всі ми намагалися викрутити свої мізки щоб зрозуміти що ви від нас хочете. І як гадаю я, хочете ви навчити нас не тільки щоб ми поверхнево знали ваш матеріал, а щоб кожен з нас в майбутньому став дійсно «крутим» менеджером , і вдавався в усі тонкощі керівництва будь якої промисловості.

На сьогоднішній день завдяки вашим лекціям та практичним заняттям на стайні , я розумію що менеджер ,наприклад:

- повинен знати як працює вся система, того чи іншого підприємства (для того щоб уникнути лишніх витрат , адже якщо знаєш що (візьмемо) порося на відгодівлі в день може зїсти 2-4 кг корму , то можеш спросити з робітника де за місяць ділось 10 мішків корму J ) і т.д.

- повинен організувати щоб в загоні було завжди своєчасно вичищено, адже виділяється аміак , який шкодить здоров’ю тварини та може призвести до смерті.

- повинен організувати ретельну перевірку комбікорму , адже зараз для проби можуть дати високоякісний корм , а на великому обороті підсовувати прілі зерна , або ж з великим відсотком перетертого пилу через який тварини чихають та призводить до запалення легень, тому потрібно ретельно перевіряти корма та давати правильний процент добавок для гарного приросту та якості товару в майбутньому.

- повинен знати яку продукцію придбати , щоб в неї була гарна генетика, яка в подальшому дасть приріст чи будеш годувати ,а порося не буде давати приріст .

Також потрібно визначитись якої породи порося брати , це також відноситься до генетики , адже є свині сальні і м’ясні , це не мало важливо бо на сьогоднішній день на м’ясокомбінати здається в основному м'ясо ,а малий відсоток сала йде на бекон . Сальними в свою чергу торгують тільки на базарі бо в не великій кількості вони також мають попит.

І скажу ще які на мою думку компетентності потрібні для цієї теми:

- загальні: здатність до аналізу і синтезу, базові загальні знання, навики управління інформацією, здатність застосовувати знання на практиці, дослідницькі навики і уміння, здатність до навчання, здатність працювати самостійно;

- глобальні: здатність критично мислити і генерувати креативні ідеї та вирішувати важливі проблеми на інноваційній основі, знання особливостей та тенденцій розвитку об’єкту та предмету дослідження;

Переглядів: 285 | Додав: Повозніков | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Повозніков  
0

2 Повозніков  
0
Вчитися самостійно працювати з джерелами отримання фахової інформації. Програма навчання в ВЗО переважно складається з самостійної роботи. Тому вміння правильно опрацьовувати джерела інформації стає чи не найважливішою запорукою успішного навчання. Також це допоможе сформуватися навичці самоосвіти, котра є просто необхідною для зайняття гідного місця в професійній спільноті.

1 Повозніков  
0
[url=https://www.facebook.com/job_opening/524077534822575/?source=post_newsstand&__xts__[0]=68.ARAV2RrOajTu0yDK5T5J7c2OclQXDqhMDK37tPdMKgJMy5A_9jXC6vtsTN4FrqRLpE7lkOOJ5kPDmrRcXoDfDdh9OXO0HvC869XwPur71ArBsxoXG11ufFEu8sdip_w3421Hmb2z-wcRovL-NC6xpki8L9JRew5MPFp2GlYKzMokEDURfREubo7F9lqf9j08R_cYajJ-BpZTlyCq8qJKAlIDlysh6sNKS_72VadfgKJ96X11LxIPAxv-6s2_YZ3P2JrLktIQ85fFFrazXguGNA8791O_veHU06KQYjs9ZrIL0l-3eZgc67cT74Xeb8WpQxmsT8i8ED8XU1yL4IyV8DEDkEeBoreXBAN3bbVYhm7ha1Oew_YoAKpMKbEJ8bF5ZgTyonguUlhj7fbyjw&__tn__=HH-R]https://www.facebook.com/job_opening/524077534822575/?source=post_newsstand&__xts__[0]=68.ARAV2RrOajTu0yDK5T5J7c2OclQXDqhMDK37tPdMKgJMy5A_9jXC6vtsTN4FrqRLpE7lkOOJ5kPDmrRcXoDfDdh9OXO0HvC869XwPur71ArBsxoXG11ufFEu8sdip_w3421Hmb2z-wcRovL-NC6xpki8L9JRew5MPFp2GlYKzMokEDURfREubo7F9lqf9j08R_cYajJ-BpZTlyCq8qJKAlIDlysh6sNKS_72VadfgKJ96X11LxIPAxv-6s2_YZ3P2JrLktIQ85fFFrazXguGNA8791O_veHU06KQYjs9ZrIL0l-3eZgc67cT74Xeb8WpQxmsT8i8ED8XU1yL4IyV8DEDkEeBoreXBAN3bbVYhm7ha1Oew_YoAKpMKbEJ8bF5ZgTyonguUlhj7fbyjw&__tn__=HH-R[/url]

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz