Субота, 11.05.2024, 23:45





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Головна » 2019 » Січень » 21 » Ессе про мій шлях успіху з дисципліни ТВПТ
08:13
Ессе про мій шлях успіху з дисципліни ТВПТ

Я студент 1 курсу 2 групи Факультету Аграрного Менеджменту (менеджмент управління) Батожський Артем. Нажаль курс навчання з цієї дисципліни був дуже короткий, але за цей час я дізнався велику кількість інформації, яка знадобится мені в подальшому навчанню та засвоєнню с/г галуззі. Я дуже позитивно вражений Вашою манерою викладання і пари були досить цікавими та корисними. Я протягом усіх занять намагався активно вести участь дискусіях, та намагався давати відповіді на усі запитання. Я активно приймав участь у ведені занять . Виконував роботи в лабораторному зошиті, та на ельорні. Виконав 2 індивідуальних завдання: «Вирощування 50 т карпа за рік», «Біологічні особливості кіз».
Так як мені завжди хотілося спробувати все на практиці я ще з одним студентом провели час на пасіці та з старшокурсниками готували вулики до зими. Активно брав участь у взятті промерів індика, та на початку курсу написав мотиваційний лист. Пройшовши курс ТВП тваринництва, я загорівся бажанням розпочати у майбутньому власне виробництво. 
Мій дід займається вирощуванням риби сімейства коропових, саме тому я обрав індивідуальне завдання з цією тематикою. Я хочу успадкувати його діло, і знаючи всі нюанси позитивні та негативні чинники в цьому виді господарства. 
Дякую . З повагою Батожський Артем.

Переглядів: 317 | Додав: Повозніков | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Повозніков  
0
Я поступила на маркетолога, це факультет аграрного менеджменту. Коли я побачила наш розклад, я не зовсім зрозуміла для чого нам предмет "Система технології виробництва у тваринництві". На першій парі було дуже весело. Такої пари я ще ніколи не бачила у житті. Перша пара дала мені уявлення про подальші пари, які були з кожним разом цікавіші і цікавіші.На наступній парі ми пішли до стайні, по дорозі слухаючи анекдоти і смішні вірші. На цій парі Ви дали нам завдання: прийти до пасіки.Прийшовши до пасіки наступного разу, ми не пішли до аудиторії, а пішли у "бесєдку". Там ми вперше всі і познайомилися ближче. Ми розповідали про себе по кругу, а вкінці отримали по яблуку (там ще сад є). Ви нам сказали приходити на кожній парі до пасіки. Ми йшли через ліс, там така краса. Ще ми ходили до стайні, нам розказували про коней. Ми вимірювали усю площу стайні, кількість вікон, коней і багато чого іншого. Ми продавали мед. Тоді було ще якесь свято і було багато людей, ішов дощ. Ми спізнилися на наступну пару, бо пропонували кожній людині мед, але ніхто не купив. Ну ми продали його через інстаграм і друзям, родичам.Ви давали нам багато різних завдань, наприклад розрахувати скільки потрібно перепілок для виробництва 100 тисяч яєць. Я вибрала саме це виробництво, тому що ми вдома їх тримаємо, але трішки, до 100 штук. Зараз на зиму ми всіх вирізали. Скоро будем поновлювати нашу міні-ферму. Взагалі, я після кожного пари йшла здивованою до гуртожитка, і розказувала мамі чи тату про пару. Мама каже, що у викладача такий метод навчання; ти просто вчи; воно тобі знадобиться. Це НУБіП, Національний університет біоресурсів і природокористування України. Якби я вибрала інший університет, то я б, напевно, сиділа весь час за партою і писала, писала, писала конспект.Може я не про все розповіла, але я ніколи не забуду ці пари разом з Вами.Так, я сиділа мовчки на парах, але це не означає що я погана студентка, яка нічого не знає. Просто я така людина.Дякую Вам, Миколо Гавриловичу, за знання!Вікторія Руденко

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz