Субота, 11.05.2024, 19:16





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2019 » Березень » 27 » лекція
21:24
лекція

https://en.ppt-online.org/206261

Переглядів: 330 | Додав: Повозніков | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Повозніков  
0

1 Повозніков  
0
Аналіз навчальногопроцесу з дисципліни «Утримання та гігієна тварин»«Утримання тагігієна тварин» є одним із фундаментів,які потрібні для отримання фаху технолога
з виробництва та переробки продукції тваринництва. Адже він забезпечує здоров`я тварин, від якого, насамперед, залежить їх продуктивність, що є головнимпоказником в тваринницькому бізнесі. Тому, щоб покращити засвоєння та
урізноманітнити знання з цього предмету викладачі спільно із студентами 3 курсу
факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України розробили  систему, яка включає в себе такі поняття, як «Хто? Що? Де? Коли? Як? Чому?». Хотілосяб розповісти, який сенс покладено у цей метод і з чого треба почати, щоб
побудувати прогресивний інноваційний навчальний процес. По-перше, требавстановити вимоги між викладачами та студентами,так би мовити з першої зустрічі
визначити обов’язки кожної із сторін. Це потрібно для того,щоб систематизувати
подачу інформації та  підключати до цьогопроцесу самих студентів. Тільки після цихзаходів можна розпочинати впровадження до навчання методу:                 [img]file:///C:/Users/Admin/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif[/img]Пункт № 1:Хто?Об’єктом цьогопитання є учасники методу, тобто студенти та викладачі. Всі разом вони є єдиним
механізмом, який працює тільки за умови, що кожен виконує поставлену перед ним
ціль. Пункт № 2: Що?Об`єктом другогопункту виступає безпосередньо інформація і матеріал дисципліни. Весь процес її
вивчення поділявся на 2 великих розділи:                 I.                       Санітарно-гігієнічнівимоги до тваринницьких господарств . У цей розділ входили нормативи
водопостачання, транспортування, вентиляції, годівлі, технологічного обладнання
та систем утримання с\г тварин.             II.                       Санітарно-гігієнічнівимоги до систем тримання кожного виду с\г тварин індивідуально. В цьому
розділі розглядались такі види тварин як:ВРХ,свині,коні,вівці,птиця,хутрові
звірі,бджоли  і деякі види екзотичнихтварин(буйволи,страуси).  Пункт № 3:Коли?Об`єктом цього питання виступає момент вивчення наданого матеріалу. Цейпункт включає 2 різновиди:1) Коли матеріал отримувався\вивчався\засвоювався безпосередньо в учбовомупроцесі(лекції,практичні заняття)2) Самостійне опрацювання матеріалів і пошук додаткових джерел інформації зметою удосконалення своїх пізнань у цій галузі. Пункт № 4:Де?Цей пункт включає в себе місця для отримання\засвоєння знань:·                       Лекційні та практичні заняття·                       Дослідницькі лабораторії на території університету(стайня, пташник)·                       Відвідування тематичних виставок( ІнтерАгро 2015) Пункт № 5: Як?Об`єктом цього розділу є подача матеріалу і донесення його до студентів.Спільними зусиллями було створено інформаційну сторінку в соціальній мережі(https://vk.com/public104606180), що сприяло більш швидкому та зручному
розповсюдженню відео матеріалів, наукових статей і т.д.Завдяки цьому студенти змогли контролювати та корегувати подачу інформаціївикладачем,що сприяло більш продуктивній роботі.На вивчення дисципліни «Утримання та гігієна тварин» великий вплив малиіндивідуальні завдання, які включали в себе повну свободу дій і можливість
творчого мислення. Завдяки чому проекти були представлені не тільки схемами та
звітами, але й відео роботами команд,що надало стимулу студентам до рішучих
дій. Пункт № 6:Чому?Цей розділ не було надано до схеми вище, адже кожний з учасників цьогометоду може відповісти на це питання по-різному. Але, все таки, скажу свою думку, як студента, що це був один з небагатьохнавчальних процесів, який зміг викликати захват навіть у найледачіших  студентів і змусив їх довести самим собі, щовони чогось варті і досягнуть своєї мети приєднавшись до аграрної еліти України і всього світу.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz