Субота, 27.04.2024, 15:21





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Головна » 2020 » Грудень » 13 » Мій шлях від старту до фінішу з дисципліни СТВПТ
18:49
Мій шлях від старту до фінішу з дисципліни СТВПТ
Я студентка 1 курсу факультету аграрного менеджменту в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, Анна Красноштан, хочу розповісти про свій шлях «Від старту до фінішу» з дисципліни СТВПТ.
Ще на першому занятті наш викладач, Повозніков Микола Гаврилович, представився як мотиватор і провокатор водночас. Він же і запропонував нам експериментальний метод навчання, що має на меті постійне самовдосконалення та аналіз здобутків студента впродовж навчання. Вся група одноголосно підтримала таку ініціативу й першим нашим кроком було встановлення цілі.
Кожен студент отримав по 10 запитань, за допомогою яких встановлювалась ціль. На перший погляд питання здаються загальними, спрямованими більш на знайомство, але відповівши на них я зрозуміла, що це завдання є нашим стартом.
На питання я відповідала чітко, аби мати точну ціль. Так, я прийшла в НУБіП, щоб вдосконалити свої навички та отримати те, що мені потрібно – знання. Адже, хто володіє інформацією, той володіє світом. Моє питання до себе: «Чи все, що я роблю, мені потрібно?» Ну і, звісно, моя ціль – 100/100 балів з дисципліни СТВПТ. Так я почала свій шлях у навчанні.
Все найцікавіше проходить на заняттях, а особливо, коли Микола Гаврилович мотивує студентів мислити креативно, приймаючи кожну озвучену думку, нагадуючи нам: «Ви круті менеджери!» Впевнена, кожен сприймає цю фразу по-своєму. Я ж розумію це як заохочення до дій, адже щоб стати дійсно крутим менеджером, потрібно багато працювати, самовдосконалюватися, проявляти себе і починати діяти вже зараз.
На превеликий жаль, ми з групою так і не провели заняття на стайні та на пасіці, як планувалося, а потім, в зв’язку з пандемією коронавірусу, перейшли на дистанційне навчання. Але це не створює мені великих перешкод. Далі ми працювали в онлайн режимі з викладачем, а всі роботи виконуваои на платформі Elearn.
Виконання лабораторних та самостійних робіт з тваринництва виявилося дуже навіть цікавим для мене. Так, я ознайомилась із класифікацією та характеристикою кормів, навчилася визначати норми годівлі, складати раціони для різних видів тварин, а також дізналася основні технології виготовлення продуктів тваринництва. Взагалі, я завжди любила тварин, цікавилась веденням господарства, тому для мене не було складним виконання завдань.
Часом виникало питання: «Що я отримую від вивчення тваринництва?» І одразу ж відповідь: «Знання процесів і технологій, особливості організації бізнесу на основі ферми, інформацію для загального та професійного самовдосконалення». Саме на цьому етапі в мене з’явилася відповідь на питання до себе, яке написала у відповідь на одне з 10 питань. Тепер я точно знаю, що зайвими знання не будуть ніколи, а все, що я роблю рано чи пізно мені знадобиться.
Пізніше Микола Гаврилович запропонував нам взяти участь у конференції «Реалії сучасного бджільництва в Україні». Я подумала: «А чому ні?», і написала тези. Потім дізналась, що конференцій буде дві, з яких одна передбачає подання тез та заочну участь, а інша – представлення роботи. Я була рада, що можу продемонструвати результат своєї роботи, тому підготувала презентацію для виступу. Конференція виявилась дуже цікавою та інформативною. Я дізналась багато нового про бджільництво не лише в Україні, а й в Японії, США, Китаї; дуже цікаво було почути про модернізацію та методи розвитку цієї галузі. Додавала мотивації обіцянка Миколи Гавриловича винагородити переможців: 3 л меду за зайняте перше місце, 2 л меду за зайняте друге місце та 1 л меду за зайняте третє місце. Зрештою, за результатом оцінювання робіт, я посіла перше місце, що не може не радувати.
Зараз я знаходжусь близько до фінішу – екзамену. А це означає, що я близька й до досягнення поставленої мети. Я впевнена, що досягну своєї цілі, успішно складу екзаменаційну роботу та отримаю 100/100, адже була активною протягом навчання, брала участь в конференціях та старанно виконувала роботи на Elearn.
Дуже шкода, що ми вивчаємо СТВПТ лише один семестр. Адже за весь цей час тваринництво стало однією з моїх улюблених дисциплін, оскільки матеріал є дуже цікавим, а його подання креативним.
Студентка 1 курсу ФАМ
Красноштан Анна
Переглядів: 353 | Додав: annakrasnoshtan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Повозніков  
0
Так тримати.....Гарна династія

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz