Субота, 11.05.2024, 23:40





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2019 » Березень » 26 » Породи
20:19
Породи

. Селекційну роботу в м’ясному напрямку ведуть аж з середини ХІХ ст., але довгий час худобу паралельно використовували ще й як тяглову. Забійний вихід складає 60-62%, а туші з низькою часткою жиру. М'ясо має відмінні смакові якості і відповідає всім вимогам вишуканості французької кухні. Гасконів успішно використовують в промисловому схрещуванні, як в материнських, так і в батьківських комбінаціях, без ризиків ускладнень під час отелення та з дуже добрими результатами на відгодівлі (чистопорідні та помісні бугайці дають до 1,9 кг середньодобового приросту і можуть відгодовуватися до 700 кг без ризику надмірного накопичення жиру). Основне поголів’я Гасконської породи зосереджено на півдні Франції, але за її межами існують досить великі ферми в Іспанії, Великобританії, Нідерландах, Болгарії, Чехії та за океаном в обох Америках. Кількість голів цієї породи в світі постійно збільшується. 
#Gasconne #viande #bovine #steak

Світлина від Ion Moraru.

Світлина від Ion Moraru.

Світлина від Ion Moraru.

Світлина від Ion Moraru.

Світлина від Ion Moraru.

+3

 
Переглядів: 288 | Додав: Повозніков | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz