Неділя, 28.04.2024, 20:15





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Головна » 2012 » Травень » 23 » 40 років на сцені
16:04
40 років на сцені
Незвичайне дійство відбувалось 16 травня в актовій залі університету – творчий вечір проректора з  педагогічно-виховної та післядипломної роботи, кандидата біологічних наук, доцента кафедри технології переробки  продукції тваринництва і хімічних лисциплін Анатолія Федоровича Кондрюка.
Чотири десятиліття дикторської, театральної, літературної, співочої, режисерської діяльності… і все це про нього. 40 років  назад він вперше вийшов на сцену і став лауреатом у жанрі художнього слова. А далі були і визнання – Лауреат ІІ Всесоюзного фестивалю народної творчості, Лауреат Всеукраїнського фестивалю «Софіївські зорі» та інші.  До того ж, до цієї події вийшла з друку збірка віршів «Барви життя». Радимо ознайомитись з цими поетичними творами, які прославляють кохання, рідний край, спонукають до роздумів.
Свої вітання в адресу ювіляра висловили керівники колективів:
- Володимир Лабанський від учасників неодноразовому  лауреату Всеукраїнського фестивалю «Софіївські зорі», народного вокального ансамблю викладачів «Ясени»;
- Заслужений працівник культури України Володимир С’єдін від Лауреату міжнародних та Всеукраїнських фестивалів і конкурсів, народного ансамблю танцю «Горлиця»;
- Віра Чернишева від Лауреату міжнародних та Всеукраїнських фестивалів і конкурсів, народного ансамблю танцю «Подільський колос»;
- Василь Іващук від народного жіночого вокального ансамблю «Лірика» (ВАТ «Подільський цемент»);
- Заслужений працівник культури України Олександр Царук від Лауреату Міжнародних та Всеукраїнських фестивалів і конкурсів, народного ансамблю музики «Троїсті музики»;
- Іван Чупрун від відомого на Чернівеччині гурту «Лаутари Буковини»;
- Відмінник освіти України Іван Нетеча від Лауреату міжнародних, Всеукраїнських, обласних хорових фестивалів і конкурсів,  народної дитячої хорової капели «Журавлик». 
Ось таке «невеличке» коло друзів зібралося, об’єднані єдиним творчим настроєм. До колективів приєднались і солісти: давно відомі нашому глядачу і улюблені – Мирослав Тиш, Георгій Мисюк,  так і молоді виконавці – Аліна Москалюк, Катерина Серебрянська, Олександр Шутяк, Іван Чупрун, Анна Люлько, Георгій Мокан. 
Приємно був здивований глядач, коли із сцени зазвучали пісні, написані  на слова Анатолія Кондрюка. Посвята дружині «Єдина» (композитор Володимир Лабанський) у виконанні Лауреату міжнародних та Всеукраїнських фестивалів і конкурсів, доцента університету Мирослава Тиша;  «В солодких снах» подарувала  Заслужений працівник культури України, професор Кам’янець-Подільського національного університету ім. І.Огієнка Тамара Плющ  та «Емігрант» від автора музики  і першого виконавця, композитора Поділля Петра Ситника. 
Даруючи усе життя радість глядачам, Анатолій Федорович закінчив концерт побажанням всього самого найкращого усім присутнім. А дзвінкоголосі «Журавлики» від душі проспівали ювіляру Многая і благая літа!
Викладач біотехнологічного факультету, В.Саєнко

Переглядів: 832 | Додав: NNN | Теги: концерт, Кондрюк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz