Так, 27 вересня доцент кафедри годівлі тварин та технології кормів Блюсюк Сергій Миколайович показав майстер-клас в умовах Віварію лабораторії енергетичного живлення тварин. На заході були присутні студенти різних курсів, викладачі факультету, а також гості. Присутні студенти старших курсів мали змогу удосконалити свої практичні навички, а молодші - навчитися правильно визначати живу масу та продуктивність кролів, встановлювати норму їх годівлі, підбирати тип годівлі та інгредієнти раціону, враховуючи фактичну потребу кролів в поживних речовинах та вартість кормів. Після проведення необхідних розрахунків усі учасники побачили, як без застосування засобів механізації можна одержати однорідну кормосуміш з концентрованих кормів.
Учасники майстер-класу на практиці переконалися про високу ефективність вирощування молодняку кролів на м'ясо в умовах мінікролеферми з використанням власноручно приготовленої кормосумішки.
28 вересня кафедра годівлі тварин та технології у повному складі, а також гості з біотехнологічного і інших факультетів мали змогу оцінити, як студенти різних курсів на власному прикладі переконували всіх у своїй майстерності щодо приготування аналогічної кормосумішки.
За результатами конкурсу перше місце з середнім балом 4,82 (з 5-ти можливих) посіли студенти четвертого курсу Анатолій Комаровський та Сергій Жабокрак, друге (4,68) - студенти п'ятого курсу Кучер Олександр та Сергій Мазур, третє (4,45) - студентки третього курсу Половинко Лілія та Превор Катерина.
Усі студенти, які зайняли призові місця, отримали дипломи майстрів з приготування кормосумішок, а співробітники кафедри у якості призів вручили їм солодкі "кормосумішки" з різною концентрацією шоколаду.
Усі учасники заходу отримали масу задоволення та багато корисної інформації.