Субота, 27.04.2024, 08:19





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2013 » Серпень » 26 » Дитячий турнір!
21:29
Дитячий турнір!
22-23 серпня у спортивній залі Біотехнологічного факультету пройшов турнір із бадмінтону серед дітей до 14 років, присвячений Дню Незалежності України. Організатором змагань виступив сайт активного дозвілля "Вічний Кам'янець" (kampod.at.ua), спортивні учасники якого не раз там проводять тренування та залучають і дітей, проводячи навчально-тренувальні дні та пропагуючи здоровий спосіб життя!

Більшість учасників були дітки, що відвідують гурток при біотехнологічному факультеті, який очолює декан Микола Гаврилович, а також приємно визнати, що окрім гуртківців були й учасники з міста Києва Таким чином можна говорити про міжміський турнір та популяризацію нашого факультету!

- майбутні чемпіони країни!

А почалось все із доброї традиції, започаткованої деканом - виконанням гімну самими учасниками. Далі було жеребкування стартових номерів ну і самі ігри. Учасники грали за коловою системою, тобто, кожен з кожним, до 2 перемог у сетах, що тривали до 11 очків, (для полегшення зробили саме так, адже справжня гра триває до 21, що є досить виснажливо). Суддями були - Павло Янішевський та Дмитро Бойко, секретар - Тетяна Просяна!

Тривали досить напружені поєдинки і була заповзята боротьба, часто-густо гравці грали додатковий третій сет, різниця в якому складалась лише у два очка. Для учасників передбачались певні призи до школи, солодощі ну і, звісно, почесні грамоти та подяки!

А переможницею стала талановита дівчина із міста Київа Дарина Серафімович, що перемогла усіх учасників змагань.



Другим став відомий вже на факультеті серед працівників університету наш кам'янчанин староста гуртка - Богдан Прокудін.



Третю сходинку посіла чарівна дівчина Валерія Подольська, яка програла лише сильнішим призерам!



Четвертим став наш гість із Києва - Нікіта Пронін, 5-им був фаворит змагань - Савелій Кокош, 6 місце виборола Поліна Токарчук, а замкнув турнірну таблицю Сашко Яковлєв. Всі учасники отримали відзнаки і ніхто не сумував, а родзинкою змагань стала  стінгазета, оформлена учасниками до Дня Прапора, що прикрасила стіни факультету. Також декан відзначив подарунками за це гравців, і почесний значок факультету передав чемпіонці, а ми зі свого боку також подякували Миколі Гавриловичу за активну участь у всебічному розвитку молоді та можливість проведення спортивних змагань. По завершенні усі учасники сфотографувались на згадку та із приємними враженнями побігли ділитись із рідними, а також готуватись до наступних змагань!

Вони відбудуться вже незабаром, а саме у вересні, до Дня Фізкультурника, слідкуйте за новинами та приймайте участь!!!

Щасливі обличчя дітей - це наша головна ПЕРЕМОГА!!!!


(На фото - декан БТФ Микола Гаврилович Повозніков, Богдан Прокудін, Савелій Кокош, Дмитро Бойко, Сашко Яковлєв, Пронін Нікіта, Валерія Подольська, Поліна Токарчук!!!

До нових зустрічей, рух - це життя!!!!

Головний суддя змагань та організатор,
випускник факультету, магістр
Дмитро Бойко

(Повну статтю та більше фото дивіться на сайті - http://kampod.at.ua/publ/ditjachij_turnir/1-1-0-473)
Переглядів: 831 | Додав: Dimboy | Теги: Змагання, бадмінтон, біотехнологічний факультет, День Незалежності | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Dimboy  
0
Так, це дуже добре, що факультет дає всебічний розвиток, а тим часом вже новий турнір незабаром, деталі тут http://btf-pdatu.at.ua/news/zaproshennja_do_zmagan/2013-09-14-246

1 yurik  
0
Я вважаю що це добре,що наш факультет дає можливість розвиватись дітям спортивними, побільше б такого... respect :respect: respect 


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz