П`ятниця, 03.05.2024, 04:26





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Головна » 2014 » Квітень » 4 » Екстер'єр та вгодованість риби
14:02
Екстер'єр та вгодованість риби

Протягом тижня студенти третього курсу біотехнологічного факультету разом з викладачем дисципліни "Технологія виробництва продукції аквакультури" в.о. доцента Косташем В.Б. вивчали екстер'єр та проводили дослідження з визначення вгодованості риби, яка вирощується в умовах лабораторії кафедри технології переробки продукції тваринництва і хімічних дисциплін. На основі взятих промірів риби були визначені індекси будови тіла.
За результатами досліджень коефіцієнт вгодованості коропа становив 2,1; білого амура - 4,9 та товстолоба строкатого - 2,9. Було зроблено висновок про те, що піддослідну рибу можна використовувати в природніх і заводських умовах, як плідників для отримання статевих продуктів.
Отримані навички під час проведення практичних занять студенти зможуть використати у своїй подальшій фаховій діяльності.






















 

Переглядів: 966 | Додав: Димчук | Теги: риба, Екстер'єр, вгодованість | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz