Четвер, 02.05.2024, 12:04





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Жовтень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2020 » Жовтень » 30 » Як менеджер
13:35
Як менеджер

Як студент 1 курсу вивчає технології виробництва продукції тваринництва?

 

Я студент першого курсу факультету аграрного менеджменту і хочу розповісти вам про моє вивчення ТВПТ. Що ж, я завжди любив тварин і мав взагалі навчатись на ветеринара, але згодом я зрозумів що мені цікавіше керувати процесами та слідкувати за їх виконанням.

Буквально за пару лекцій я вже здобув багато знань, які обов’язково допоможуть нам у майбутньому стати висококваліфікованими спеціалістами. Мені дуже подобається те, що наш викладач Повозніков Микола Гаврилович приділяє дуже багато уваги саме практичним заняттям, які є набагато цікавішими та ефективнішими, ніж просто слухати лекції без уявлення повної картини. Краще ж один раз побачити, ніж 100 раз почути..

З першої лекції він зацікавив мене своїм стилем подачі інформації та ввімкнув у мені режим Критичного мислення. Наші пари ми завжди проводимо на свіжому повітрі відвідуючи конюшню та пасіку.

 

Стайня:

Наша пара пройшла надзвичайно цікаво. Нам розказали про будову коня, їх раціон та догляд за ними. Багато часу ми провели саме в конюшні, в якій нам показали всіх представників та надали інформацію про кожного з них.

Всі були в захваті від таких занять, адже більшість з нас бачили коней лише в зоопарку та по телевізору.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Потрібно відмітити чудове почуття гумору нашого викладача, з яким ніколи не нудно проводити лекції та практичні заняття. Наприклад: Микола Гаврилович спеціально сказав що м'ясо коня надзвичайно смачне і ця фраза дуже роздратувала нашого інструктора, яка просто не уявляє життя без цих тварин, але навіть вона усміхнулась. Всі отримали позитивний настрій і далі продовжували слухати інформацію про будову коней.

Також у нас є бесіда в телеграмі, куди нам надсилають корисну інформацію,яку ми потім обговорюємо.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пасіка:

Робота в команді:

Одного разу ми відвідали і пасіку. Пара була незвичайна, адже нас поділили на групи і ми мали зібрати якнайбільше інформації. Ми бігали, складали плани, рахували площу території.. Це було дуже весело. Саме такі заняття розкривають потенціал критичного мислення та співпраці в команді.

 

 

 

 

 

 

 

 

Таким чином ми розвиваємо і комунікацію, яка надзвичайно важлива для менеджера і на що постійно звертає акцент Микола Гаврилович.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мені дуже подобається система здійснення мети”. Кожен зазначив в анкеті кількість балів, яку він хоче отримати за рік. Викладач намагатиметься пійти на зустріч для виконання наших цілей.

Тепер я впевнений, що технології виробництва продукції тваринництва мій улюблений предмет. Це зумовлено ефективною та цікавою подачею матеріалу викладачем. Імпровізація, зрозумілі приклади, робота в команді, жарти та критичне мислення надають мотивацію вчитись та розвиватись далі.

 

Чим вище людина по розумовому і моральному розвитку, тим більше задоволення доставляє йому життя.

А.П. Чехов             Студент 1курсу ФАМ Панібратський Олександр                                                                 

Переглядів: 192 | Додав: Повозніков | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Повозніков  
0
Стаття 34. Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань.Кожен має право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб - на свій вибір."

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz