Четвер, 02.05.2024, 00:52





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Жовтень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2020 » Жовтень » 12 » Менеджмент -ціль та шлях її реалізації
11:27
Менеджмент -ціль та шлях її реалізації

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mqpUOJei_LYiMJy9qdn9b-BjGTLYA3Hp1v9Nm_1a5YQ/edit?usp=sharing

Переглядів: 384 | Додав: Повозніков | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 Повозніков  
0
Березіна Єлизавета Станіславівна Вдовенко Єгор Ігорович Видрак Іван Олексійович Гонтарук Тетяна Олексіївна Гребенчук Максим Сергійович Дячук Анастасія Русланівна Есаулова Аліса Олександрівна Карпенко Олександра Сергіївна Качкан Євгеній Васильович Ковіка Анастасія Олегівна Краєв Олег Ігорович Кравченко Іван Олександрович Крачок Павло Юрійович Кулакевич Олександр Григорович Кучерук Володимир Володимирович Левківський Дмитро Сергійович Матушевський Роман Владиславович Мельник Антон Олександрович Мясін Олександр Дмитрович Назаренко Євгеній Олександрович Олефіренко Артем Вікторович Паламарчук Юлія Сергіївна Рудницький Андрій Євгенович Сірий-Козак Філіп Олександрович Скринник Ярослав Олександрович Степаніна Тетяна Володимирівна Степаненко Богдан Вікторович Торгонський Богдан Анатолійович Чорний Володимир Ігорович Шуляк Олександр Володимирович Юзефова Наталія Юріївна

3 Повозніков  
0
Мета...Споживання сухої речовини, кг ……………..…….>232. Щоденні залишки кормів, % ………………...........<5-7
3. Серед. доб. надій молока/корову/день, кг…...…….>36
4. Вміст жиру, %………..……….……………………..>3.8
5. Вміст білку, %…….……………….………………...>3.2....Задачі....1. Розробляти різні раціони для дійних, корів раннього та пізнього сухостою та молодняку від 4 місяців до отелення.
2. Триразова роздача корму під час доїння.
3. Раз на добу прибирати кормові столи та зважувати залишки корму.
4. Перевіряти консистенцію гною.
5. Мінімізувати залишки та кількість зіпсованих кормів.
6. Ремонт обладнання

2 Повозніков  
0
: Посадові інструкції менеджера МТФ 1. Загальні положення:
1.1. Менеджер (заступник директора по тваринництву) підпорядковується безпосередньо керівнику (власнику) підприємства.
1.2. Менеджеру підпорядковуються керівники виробничих підрозділів (блоків).
1.3. Менеджер є керівником і організатором виробничих процесів на фермі. 1.4. Основне завдання менеджера МТФ полягає у виконанні планів і завдань по виробництву і реалізації продукції тваринництва. 1.5. У своїй практичній діяльності керується чинним законодавством України, нормативно-правовими документами товариства, науково-методичними матеріалами з розвитку, даною посадовою інструкцією. 1.6. Менеджер МТФ працює в режимі ненормованого робочого дня.
2. Менеджер МТФ зобов'язаний: 2.1. Забезпечувати виконання планів і завдань по виробництву та продажу продукції тваринництва всіма виробничими підрозділами товариства.
2.2. Контролювати та координувати роботу керівників виробничих підрозділів.
2.3. Розробляти перспективні плани розвитку МТФ.
2.4. Перевіряти і підписувати документи по руху тварин, використанню кормів і молока, табелів виходів робітників підрозділів.
2.5. Впроваджувати та контролювати дотримання протоколів виконання робіт по виробничим блокам (підрозділам).
2.6. Слідкувати, щоб на всіх виробничих підрозділах були письмові протоколи виконання робіт.
2.7. Перевіряти кваліфікацію, організовувати навчання працівників.
2.8. Допомагати у вирішенні особистих проблем підлеглих співробітників.
2.9. Вирішувати конфліктні ситуації, підтримувати виробничу дисципліну.
2.10. Проводити регулярні збори (зібрання) працівників.
2.11. Розробляти та впроваджувати стимулюючі програми для покращення якості роботи працівників.
2.12. Контролювати підтримання чистоти в офісі та на території ферми. 2.13. Брати участь у плануванні і здійсненні заходів по зміцненню кормової бази та створенню страхових запасів кормів. 2.14. Впроваджувати у виробництво досягнення науки і передового досвіду, прогресивні форми організації і оплати праці, науково обґрунтовані норми обслуговування тварин. 2.15. Брати участь у розгляді проектів будівництва тваринницьких комплексів, приміщень і споруд, виборі місць їх розміщення; в прийманні об'єктів нового будівництва, а також перевіряти якість капітального і поточного ремонтів. 2.16. Контролювати дотримання працівниками тваринництва Правил внутрішнього розпорядку, техніки безпеки і охорони праці. 2.17. Постійно вести роботу по підвищенню своєї професійної кваліфікації працівників ферм. 2.18. Підводити підсумки виробничої діяльності підрозділів тваринництва та в цілому по галузі. 2.19. Розробляти заходи по впровадженню безпечних методів робіт на МТФ; контролювати санітарний стан; своєчасне проходження медичних оглядів працівників ферм; слідкувати за створенням здорових і безпечних умов праці; виконання режиму праці та відпочинку, виконання вимог діючих інструкцій з охорони праці, пожежної безпеки та особистої гігієни працівниками

1 Повозніков  
0
Світовий Економічний Форум назвав ТОП-10 навичок майбутнього:1. Аналітичне мислення та інновації 2. Активне навчання і навчальні стратегії3. Вирішення комплексних проблем4. Критичне мислення і аналіз5. Креативність, оригінальність, ініціатива...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz