Понеділок, 29.04.2024, 16:39





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Червень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Головна » 2021 » Червень » 13 » Моя мрія - бути корисною суспільству
20:54
Моя мрія - бути корисною суспільству

 

З перших класів у школі я мріяла про кар’єру на телебаченні, пишу вірші та сценарії. Мені подобається описувати життя і природу, фотографувати. Я рада, що довідалася про гурток «Юний журналіст» і  мрію публікацію. Я сподіваюся, що я скоро буду студенткою-скоро. Прагнення до кращого майбутнього - це моє кредо і сенс життя. Я бувала на пасіці і мене вабить природа і краса квітів. Я багато чула про професора ПОВОЗНІКОВА , про його методи роботи із дітьми, я дуже хочу особисто познайомитися й побувати у музеї лікарських рослих, побачити пасіку навчальну. 

Мене звати Софія. Але  друзі називають мене Соня або Софа. Я народилася у місті Житомирі (20 ). З кожним днем, я намагаюся розвиватися в тому,що мені дійсно подобається, я поважаю своїх учителів і прислухаюся до мудрих порад мами.

      В мене є декілька хоббі. По-перше, це танці (хіп-хоп). Мені дуже подобається танцювати, але хіп-хоп для мене страшенно цікавий танець та складний. Десь 2 роки назад. Я пішла на контемп . З першого знання я закохалася в цей стиль. Але з кожним роком я хочу розвиватися і в інших видах. Танець- це світ де не потрібні слова. Є тільки музика и рухи. Також іноді я малюю. Я хочу танцювати на кращих сценах і залучати друзів до танців і журналістики. Будемо писати про природу.

    Чотири роки назад , я почала мріяти про телебачення. Для мене журналістика - це дуже цікава робота, особливо цікаво про розумних людей робити статті. Професія журналіста приваблює можливістю донести правду до людей. Ця професія дає змогу поспілкуватися з видатними людьми і прожити цікаве життя, побачити світ. На мою думку кожне інтерв'ю збагачує журналіста новим знанням, поглянути на проблему з іншого боку. Коли ти досягнеш в цій сфері чогось масштабного,ти можеш побачити своє ім'я надрукованим у журналі чи газеті. Також твій успіх залежить від твого таланту.

   Ще багато причин чому я хочу працювати. Можливо я ще зміню свою думку проте вірю, що журналістика дає нагоду спробувати у іншій професії, журналістика - це судити багатогранна професія. Але наразі моє серце палає від бажання вчитися.

                         Афанасьєва Софія (абітурієнтка)

Переглядів: 274 | Додав: Повозніков | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz