Понеділок, 29.04.2024, 13:40





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Головна » 2019 » Вересень » 27 » Посмішки дітей
19:33
Посмішки дітей

Індикатором благополуччя любого суспільства є його щасливі, усміхнені діти. На кафедрі конярства і бджільництва є добра традиція приносити свій вклад в добробут нації. Між кафедрою та багатьма навчальними закладами України та міста Києва функціонують договори про співпрацю.

    Це нам дає можливість проводити профорієнтацію, залучати до навчання та забезпечувати професіоналами галузь. Але наш досвід показує, що найкраща ефективність Проявляється залученням дітей до ремесла з бджільництва в більш ранньому віці.

 

   Як до себе до додому на Голосіївську навчально-дослідну пасіку приходять вчителі та діти зі шкіл 179, 176, 116 і слава про кафедру та гарне ставлення викладачів до дітей розноситься по всьому Києву від академмістечка до Троєщини.

    На базі кафедри виконують свої перші наукові роботи керівниками яких є співробітники кафедри.

    Говорити можна багато , але найкраще про це кажуть очі самих дітей. 

Микола Повозніков

Завідувач кафедри

конярства і бджільництва
 

 

 

Переглядів: 237 | Додав: Повозніков | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 Повозніков  
0

3 Повозніков  
0
Чудодійна суміш, яка змiцнить ваш iмyнітет і не дасть зaхвoріти. А щe, вона дуже смачна.Великий академік Амосов, призначав цю пасту хвoрuм в післяoперацiйному стані для зміцнення та швидкого відновлення оргaнізму. Складається вона з суміші сухофруктів та горіхів. В ній міститься велика кількість вітамінів та мікроелементів. Застосовувати рекомендовано кожному, щoб мати здоровий стaн oргaнізму, не хвoріти та бути сильними і бадьорими.Рецепт пасти Амосова:Інгредієнти:Курага 250 гр.;Родзинки темні 250 гр.;Чорнослив сушений 250 гр.;Інжир 250 гр.;Мeд натуральний 250 гр.;Волоські горіхи 1 склянка;Лимон 1 шт.Спосіб застосування:Замочіть на ніч сухофрукти в кип’яченій воді. Злийте воду, промийте під краном та висушіть розклавши на рушник.Ошпарте лимон окропом, поріжте та дістаньте кісточки.Перемеліть блендером по черзі лимон, сухофрукти та горіхи. З’єднайте, додайте натуральний мeд та ретельно перемішайте.Перекладіть в баночку та щільно закритій кришкою.Зберігати в холодильнику.Рекомендовано застосовувати нaтще по 1 столовій ложці і ще 2 рази між іншими прийомами їжі. Дітям можна застосовувати по 1 чайній ложці 2 рази на день.Показання:для підвищення імyнiтету.відновлення оргaнізму після хвoрoби, oперaтивного втрyчання, неpвового зрuву, фізичного виснаження.
профілактика від зacтуди.містить кaлій, який ноpмалізує cеpцевий рuтм.для зміцнення сyдиннuх стінок.при порушеннях ритмів сну.Протипоказання: алергічні реакції або непереносимість будь-якого інгредієнта засобу.Будьте здорові!

2 Повозніков  
0

1 Повозніков  
0
Чаcтина 18. Рахуємо грошики, або де закопати монети...Жовтень 2019 року.
Ну що, скучили за моїми пригодами?
Ось і прийшов час порахувати наші грошики. Але спочатку нагадаю, як все починалося. Зареєструвався я в березні 2019 року ФОПом 2-ї групи. Плачу 10% єдиного податку замість 20% (так як мешкаю у Харкові, де встановлюється розмір цього податку) та 22% ЄСВ. Податок на місяць становить приблизно 1400 гривень (для простоти округляю).
Далі я зареєструвався в банку, де плачу за обслуговування 100 грн. на місяць.
Починаючи з березня по вересень в мене замовили 780 кг. меду. В собівартість я заклав соняшник по 45 грн. за 1 кг. та різнотрав’я – по 50 грн. Тобто різниця з оптом лише 15 гривень (в середньому). А тепер нескладний рахунок і маємо:
- 780 кг. Х 15 гр. = 11 700 грн.
- Податки за березень-вересень = 8900 грн.
- Обслуговування банку = 900 грн.
- В наварі аж 1900 грн. за 7 місяців, тобто по 270 грн. на місяць.
І це хлопці та дівчата, в мене замовляє крупна міська мережа, а не просто маленький магазинчик. Ні, звісно там ще було закладено фасування у якомусь відсотку. Але ж привезти банки, занести їх на 8-й поверх, мед декристалізувати, розлити, банки помити, прожарити їх в духовці. Все це забирає не тільки час, але і гроші.Але і цього прибутку не буде, адже мої замовники віддають мені гроші при наступному замовленні. Наприклад, замовили в мене товар в липні. Три неділі я фасував, готував. На початку серпня я надав товар. Тепер вони замовили в мене мед на початку жовтня. Поки я приготовлю товар, буде кінець жовтня. Ось і виходить, що між серединою липня і початком листопада проходить 3,5 місяці.Підсумок буде не сумний, але тверезий.
Щоб заробляти на продажу в таких супермаркетах потрібні великі обсяги і багато часу. Або найманих працівників. А так як я працюю на себе, то мені виходить не рентабельно працювати з такими великими мережами.Ну і якщо бажаєте від мене пораду, то вона буде такою, що у Вас є чотири вибору:
- здавати свій мед по 30 грн. гуртом;
- продавати мед в крупні мережі по 45 грн.;
- продавати мед в дрібні мережі по ... (як домовитеся);
- робити питні меди (але то вже інша історія).

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz