Вівторок, 16.04.2024, 14:22





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Головна » 2019 » Червень » 3 » Результат
15:09
Результат
У рамках святкування 121 річниці з Дня народження нашого університету відбувся незвичайний конкурс на кращого найкреативнішого професора від кожного факультету та навчально-наукового інституту університету, який буде спроможним прочитати експромт-лекцію на невідому заздалегідь тему. 
   
  А тему лекції професор дізнавався на початку заняття, витягуючи екзаменаційний квиток із креативною темою.

     Лекція розпочиналася відразу після витягування білету без підготовки і тривала 5 хвилин без зупину. Під час святкування на стадіоні силами кращих представників нашого студентства – головою та членами студентської організації НУБіП України були обладнані імпровізовані аудиторії. Самі ж студенти виступили у ролі екзаменаторів та оцінювали професорів. Співавторами нової ідеї були проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша та студентські лідери – Максим Паламарчук і Олександр Павелко.

     Місця за результатами конкурсу на кращу експромт-лекцію від креативних професорів розподілилися наступним чином: 1 місце посів та став переможцем професор Повозніков Микола (факультет тваринництва та водних біоресурсів), 2 місце розподілили між собою два професори – Рєзнік Надія (економічний факультет) та Шморгун Віталій (гуманітарно-педагогічний факультет), 3 місце у Нєдосєкова Віталія (факультет ветеринарної медицини). Далі 4 – Червінський Леонід (ННІ енергетики та автоматики) та Доля Микола, декан факультету захисту рослин, екології та біотехнології, 5 – Бригінець Олександр (юридичний факультет), 6 – Максін Віктор та Скрипник Андрій, 7 - Ромасевич Юрій (факультет конструювання та дизайну), 8 – Ковальчук Іван(факультет землевпорядкування), Сухенко Владислав (факультет харчових технологій), Зібцев Сергій (ННІ лісового та садово-паркового господарства), 9– Буряк Руслан (йому було найважче, бо він був першим лектором, а послідовність виступів йшла за списком за алфавітом, усе як на справжньому екзамені).

  

     Окремо слід зазначити про тематику лекцій, вона була на стільки креативною, що спитавши сьогодні у професорів, на яку тему їм довелося складати екзамен у вигляді ЕКСПРОМТ-лекції, то певно що не кожен і відповість! Але це жарт. Всі наші лектори – професори проявили на екзамен бійцівський характер. Всі вони проявили свій талант, винахідливість, креативність, сміливість. Одним словом – усі найкращі незалежно від зайнятого місця.

     Слід також зазначити, що ректор Станіслав Ніколаєнко також потрапив у непросту ситуацію. Він також прочитав експромт-лекцію, бо на цьому наполягали студенти, які високо оцінили його майстерність (проте оплесками, бо він ішов поза конкурсом). У якості нагороди за кращі лекції професори отримали призи з університетської символікою – футболки, кружки та значки. (По секрету також зазначу, що були і такі серед професорів, які намагалися схиляли наших студентів, які їх екзаменували, на свій бік та заробити більшу кількість балів, склянкою води в спеку). Але студенти були непохитні та непідкупні. Оцінювали конкурс об'єктивно, як на справжньому екзамені.

Вітаємо переможця та призерів нового конкурсу на кращу креатину лекцію-експромт! Сподіваємося, що ці традиції продовжимо і надалі!

Оксана Зазимко

Переглядів: 357 | Додав: Повозніков | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Повозніков  
0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz