Субота, 20.04.2024, 11:43





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2020 » Березень » 27 » Результат командної роботи
18:09
Результат командної роботи

Карантин став для нас певним викликом, на який ми миттєво зреагували. Ми дбаємо про якісну підготовку студентів та нашу репутацію. На період карантину ми по-іншому розставляємо пріоритети і акцентуємось на дистанційному навчальному процесі з використанням всіх можливих ресурсів. Серед секретів успіху також злагоджена командна робота всіх працівників кафедри, спільні ідея і мета та велике бажання працювати на результат.

Професор Повозніков М.Г. та асистент Юсюк Т.А. при викладанні дисципліни «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» для студентів гуманітарно-педагогічного та економічного факультетів використовують портал НУБІПДля забезпечення навчального процесу з дисципліни «Системи виробництва продукції тваринництва» використовується власний сайт Повозніков і Ко. На сайті представлена вся необхідна навчальна література, робочі зошити, презентації, відеофільми, в т.ч. підготовлені студентами та викладачами. Студенти мають можливість в блозі обмінюватись інформацією та використовувати підібрані джерела передового світового досвіду. Розроблена система мотивації кожного студента. У пілотному режимі збираємо відгуки про роботу та пропозиції покращення. Все це дає можливість дати якісні знання, врахувати запити студентів і врахувати кращі практики колег.

 

Переглядів: 236 | Додав: Повозніков | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 Повозніков  
0

3 Повозніков  
0
Під час карантину ми навчаємося дистанційно. Не кожен викладач може цікаво і доступно надати нам матеріал. А от з дисципліни ТВППТ нам надають достатньо матеріалу в доступній формі. Щоб досягти якомога найбільший бал, я кожного для слухаю дуже цікаві та неповторні лекції. Кожна з яких по своєму різна та цікава. Окрім лекцій, намагаюся переслухати всі вебінари, та читаю різні статті, також виконую лабораторні в ельорні. В інших викладачів, не з таким бажанням хочеться виконувати лабораторні, а саме в цій дисципліні це робити дуже цікаво. Крім цього я відвідала кілька пасік на території свого населеного пункту. Набільше запам’яталася перша пара і оригінальне її проведення в ігровому форматі.Дякуємо, що стараєтесь для нас!!

2 Повозніков  
0
Я Савчук Христина навчаюсь на спеціальність «Фінанси, банківська справа, страхування. Фінанси та кредит». Можу сказати стовідсотково, що на початку курсу даної дисципліни, я не знала, що мені, на справді, сподобається предмет Технологія виробництва продукції тваринництва.Мені здається що перша пара із дисципліни ТВПТ,  запам’яталася мені на все життя. Напевно ці дві академічні години були для мене чимось: незвичайним, захоплюючим, нестандартним. Ми розгадували ребуси і вирішували загадки, які були пов’язанні не тільки із дисципліною ТВПТ а й були зв’язані з університетом. Ми перераховували фактори нашого щастя і здоров’я. Я була з тих, хто піднімався та називав свої головні причини щастя і здоров’я. Миколо Гаврилович пояснив суть курсу та розповів усі нюанси дисципліни після цього я почала по-новому ставитися до предмету. Мені ніколи не було нудно, я не забивала голову якоюсь застарілою інформацією - усі набуті знання я одразу могла застосувати на практиці. Ми зареєструвалися на сайті викладача, де публікувалася інформація стосовно дисципліни та наших оцінок . Пари проходили дуже цікаво: ми навчалися, спілкувалися, шуткували. Ми відвідувати стайню, де знаходились коні. Нам провели екскурсію, вона була дуже цікава, нам пояснювали все на живих прикладах. На парах нам розповідали не тільки про саму суть тваринництва, а навчали поєднувати цю галузь зі своєю спеціальністю. На вивчення цього предмету було дуже мало часу. Але ці години були захоплюючими. Завдяки такому навчанню я навчилася краще працювати в команді, запам’ятовувати дрібниці, планувати та мислити креативно , генерувати ідеї мати мінімум 3 варіанта відповіді . Можна зробити висновок, що дана дисципліна пішла мені на користь. Цей предмет мене дуже змотивував . Дякую Вам,Миколо Гаврилович

1 Повозніков  
0
Три маленькі кусочки хріну як третя частина мізинця, чайна ложка меду і маленький кусочок червоного перцю (гострого) у бутилку 0,7 з горілкою Грін Дей. Через 2 доби перелити горілку в іншу бутилку. ГРІНОВУХА! Суперова!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz