Карантин став для нас певним викликом, на який ми миттєво зреагували. Ми дбаємо про якісну підготовку студентів та нашу репутацію. На період карантину ми по-іншому розставляємо пріоритети і акцентуємось на дистанційному навчальному процесі з використанням всіх можливих ресурсів. Серед секретів успіху також злагоджена командна робота всіх працівників кафедри, спільні ідея і мета та велике бажання працювати на результат.
Професор Повозніков М.Г. та асистент Юсюк Т.А. при викладанні дисципліни «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» для студентів гуманітарно-педагогічного та економічного факультетів використовують портал НУБІП. Для забезпечення навчального процесу з дисципліни «Системи виробництва продукції тваринництва» використовується власний сайт Повозніков і Ко. На сайті представлена вся необхідна навчальна література, робочі зошити, презентації, відеофільми, в т.ч. підготовлені студентами та викладачами. Студенти мають можливість в блозі обмінюватись інформацією та використовувати підібрані джерела передового світового досвіду. Розроблена система мотивації кожного студента. У пілотному режимі збираємо відгуки про роботу та пропозиції покращення. Все це дає можливість дати якісні знання, врахувати запити студентів і врахувати кращі практики колег.
Під час карантину ми навчаємося дистанційно. Не кожен викладач може цікаво і доступно надати нам матеріал. А от з дисципліни ТВППТ нам надають достатньо матеріалу в доступній формі. Щоб досягти якомога найбільший бал, я кожного для слухаю дуже цікаві та неповторні лекції. Кожна з яких по своєму різна та цікава. Окрім лекцій, намагаюся переслухати всі вебінари, та читаю різні статті, також виконую лабораторні в ельорні. В інших викладачів, не з таким бажанням хочеться виконувати лабораторні, а саме в цій дисципліні це робити дуже цікаво. Крім цього я відвідала кілька пасік на території свого населеного пункту. Набільше запам’яталася перша пара і оригінальне її проведення в ігровому форматі.Дякуємо, що стараєтесь для нас!!
Я Савчук Христина навчаюсь на спеціальність «Фінанси, банківська справа, страхування. Фінанси та кредит». Можу сказати стовідсотково, що на початку курсу даної дисципліни, я не знала, що мені, на справді, сподобається предмет Технологія виробництва продукції тваринництва.Мені здається що перша пара із дисципліни ТВПТ, запам’яталася мені на все життя. Напевно ці дві академічні години були для мене чимось: незвичайним, захоплюючим, нестандартним. Ми розгадували ребуси і вирішували загадки, які були пов’язанні не тільки із дисципліною ТВПТ а й були зв’язані з університетом. Ми перераховували фактори нашого щастя і здоров’я. Я була з тих, хто піднімався та називав свої головні причини щастя і здоров’я.Миколо Гаврилович пояснив суть курсу та розповів усі нюанси дисципліни після цього я почала по-новому ставитися до предмету.Мені ніколи не було нудно, я не забивала голову якоюсь застарілою інформацією - усі набуті знання я одразу могла застосувати на практиці.Ми зареєструвалися на сайті викладача, де публікувалася інформація стосовно дисципліни та наших оцінок .Пари проходили дуже цікаво:ми навчалися, спілкувалися, шуткували. Ми відвідувати стайню, де знаходились коні.Нам провели екскурсію, вона була дуже цікава, нам пояснювали все на живих прикладах.На парах нам розповідали не тільки про саму суть тваринництва, а навчали поєднувати цю галузь зі своєю спеціальністю.На вивчення цього предмету було дуже мало часу. Але ці години були захоплюючими. Завдяки такому навчанню я навчилася краще працювати в команді, запам’ятовувати дрібниці, планувати та мислити креативно , генерувати ідеї мати мінімум 3 варіанта відповіді .Можна зробити висновок, що дана дисципліна пішла мені на користь. Цей предмет мене дуже змотивував . Дякую Вам,Миколо Гаврилович
Три маленькі кусочки хріну як третя частина мізинця, чайна ложка меду і маленький кусочок червоного перцю (гострого) у бутилку 0,7 з горілкою Грін Дей. Через 2 доби перелити горілку в іншу бутилку. ГРІНОВУХА! Суперова!
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]