Понеділок, 29.04.2024, 06:10





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Головна » 2012 » Листопад » 30 » Семінар з використання продуктів переробки сої у Вінниці
10:38
Семінар з використання продуктів переробки сої у Вінниці
21-23 листопада співробітники нашого факультету О.В.Корнік та Л.Г.Леньков переймали передовий досвід з використання продуктів переробки сої у тваринництві і птахівництві на науково-практичному семінарі, який проходив у м.Вінниця, в Інституті кормів та сільського господарства Поділля НААНУ, де пройшли навчання та отримали сертифікати.
Тематика науково-практичного семінару:
1. «Виробництво сої в Україні та в інших країнах світу з розвинутим тваринництвом».
Тимченко В.Н. – президент асоціації «Українська асоціація виробників та переробників сої».
2. «Нові технологічні прийоми переробки зерна сої з метою одержання соєвої макухи з низьким вмістом антипоживних речовин і розчинного протеїну».
Кулик М. Ф. – завідувач відділом технології виробництва та використання кормів Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН.
3. «Продукція молока за рахунок протеїну соєвого шроту при використанні в годівлі низько- і високопродуктивних корів».
Кулик М. Ф. – завідувач відділом технології виробництва та використання кормів Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН.
4. «Продукти фракційної переробки зерна сої в замінниках незбираного молока для телят і поросят».
Жуков В. П. – завідувач лабораторії технології заготівлі та використання кормів Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН.
5. «Основы создания и эксплуатации энергосберегающих технологий производства комбикормов».
Єгоров Б.В. – ректор Одеської національної академії харчових технологій.
6. «Победа над аллергией у детей».
Цигульов О. В.
7. «Роль експонованої повножирової сої в підвищенні ефективності відгодівлі тварин та птиці».
Ружицька В.В. – комерційний директор, радник президента асоціації «Українська асоціація виробників та переробників сої».
8. «Соя в годівлі птиці».
Братішко М.І. – завідувач лабораторії фізіології та годівлі сільськогосподарської птиці Інституту тваринництва НААН.
9. «Економічна доцільність використання продуктів переробки сої в годівлі тварин».
Саприкін В.О. - завідувач лабораторії годівлі моногастричних тварин Інституту тваринництва НААН.
10. «Порівняння хімічного складу та поживності традиційного і генетично модифікованого насіння сої».
Чорнолата Л.П. – завідувач відділом зоотехнічної оцінки кормів Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН.
11. «Підвищення економічної ефективності виробництва продукції тваринництва за рахунок використання сої в раціонах».
Рибаченко Л.М. – завідувач лабораторії економічних досліджень та маркетингу Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН.

Переглядів: 950 | Додав: NNN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz