Щорічно, за результатами роботи у минулому році, групою компаній ПАТ «Миронівський хлібопродукт» проводиться оцінка персоналу, за результатами якої 10% кращих керівників і спеціалістів відносять до «Зеленої» зони, а 20% із найнижчою оцінкою – до «Червоної» зони. Цього року, 16 березня в центральному офісі відбулося підведення підсумків роботи агродепартаменту у 2015 році, за результатами якої четверо випускників біотехнологічного факультету ПДАТУ – Казимов Руслан (до речі, другій рік поспіль), Харкавлюк Віктор, Блюсюк Сергій (співробітники ПрАТ «Зернопродукт МХП») і Борищук Ірина (ПрАТ «Агрофорт») потрапили у «Зелену зону». Усі вони нагороджені пам’ятною відзнакою «Кращий співробітник ПАТ «Миронівський хлібопродукт» – 2015». Крім того, приналежність до «Зеленої» зони передбачає для кожного із них індивідуальний план розвитку на рік, що включає soft skills і професійні тренінги, формування із співробітників «Зеленої зони» кадрового резерву на керівні посади, організацію їх внутрішнього професійного навчання протягом року і, звичайно, матеріальну мотивацію.
Мені приємно на ваших прикладах навчати і навчатися самому! Гордий, що мої студенти та колеги успішно самореалізуються!
Хочу побажати вам не зупинятися на досягнутому, подальшого процвітання та професійних злетів!!!
|