Понеділок, 29.04.2024, 09:46





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Головна » 2019 » Листопад » 27 » ВІдгуки студентів
22:41
ВІдгуки студентів

21 листопада 2019 року студенти спеціальності «Професійна освіта» відвідали кафедру бджільництва, там на них чекала неймовірно цікава лекція-екскурсія. Всім без виключення дуже сподобалося, ось деякі відгуки студентів:

Череп’яна Вікторія: «21 листопада 2019 року я ще раз переконалася в тому, що НУБІП - найкращий університет, а кафедра конярстваі бджільництва одна із найцікавіших. Адже нам організували надзвичайно захоплюючу лекцію-екскурсію у світ бджіл. Експозиція музею бджільництва розповідає про всі етапи медовиробництва, починаючи особливостями життя бджолиної сім’ї, різноманітними технологіями збору меду, закінчуючи повір’ями й легендами, пов’язаними зі медом. Я просто в захваті! Ніколи в житті не думала, що це може бути так цікаво. Елеонора Олександрівна дійсно майстер своєї справи. Увійшовши на територію музею, потрапляєш в царство бджіл, де зібрані різноманітні вулики: від колод і плетінок до сучасних матеріалів, які широко застосовуються у бджільництві. Я дуже вдячна нашому університету, зокрема кафедріконярства і бджільництва, що подарувала незабутні враження і нові знання!»

Цимбал Тетяна: «На минулому тижні наша група відвідала кафедруконярства і бджільництва, де нам провели пізнавальну лекцію-екскурсію, за порадою нашої викладачки з української мови Чекалюк Вероніки Василівни. Нам розповіли про перші вулики, що ними були звичайні дерева, з часом місця де жили

бджоли зрізали, тому що так легше діставати мед. Потім створили вже більш сучасні вулики. Трішки пізніше створили

вулики з рамками, на яких бджоли відкладали мед. Сучасні «будівлі для бджіл» мають вигляд багатоповерхових будинків. Потім нам розповідали та показували дію медогонок. Їх є дуже багато і кожна по-своєму цікава. Також кожного року в стінах нашого університету відбуваються презентації медових напоїв, переможці яких потрапляють в наш музей бджільництва. Це екскурсія була дуже пізнавальна та цікава для нас, ми були вражені кількістю видів вуликів та тим скільки можна виготовити лише з одного меду.»

Кисленко Ольга: «В мого дідуся є пасіка і він не раз залучав мене до процесу медогонки, тому якщо чесно я була впевнена, що ця екскурсія мене не здивує. Але я помилилася,цей похід на кафедрукоярсва і бджільництва був неймовірно цікавим та пізнавальним. Нам не лише розповіли, а й показали перші «вулики». На кафедрі зібрані матеріали з історії бджільництва, фотографії видатних вчених-пасічників та багато іншого. Окремо хочеться відмітити Леонору Олександрівну, вона не лише змогла зацікавити нас та провести дуже цікаву екскурсію, а й збагатити нас новими знаннями»

Артемчук Аміна: «Я в захваті від екскурсії , тому що одним з найдавніших занять українців, є бджільництво. Його коріння сягає доби Київської Русі, тому не дивно, що такий багатовіковий досвід відображається у сучасних досягненнях - перше місце з виробництва меду у Європі та третє місце у світі.Нам пощастило, адже в нашому університеті є ціла кафедра та музей, присвячені цьому ремеслу. під час екскурсії ми спостерігали за еволюцією вуликів, як українських, так і закордонних. після огляду будиночків для бджіл, нам показали, як розвивалось сама викачка меду. ці пристрої вразили своєю різноманітністю: великі та малі, дерев'яні і металеві, у формі ступи чи центрифуги. отже, після видобутку сировини, іде її переробка, тому нам показали, що саме можна отримати, окрім меду, а саме віск, мазі, спиртові екстракти, забрус, маточкове молочко та багато іншої продукції, яка експортується за кордон та представляє Україну як достойного конкурента у цій галузі.

не зважаючи на те, що екскурсія була не дуже великою за обсягом часу, я отримала масу задоволень та інформації»

 

Снігир Юлія: «21 листопада 2019 року група ПО19001б взяла участь у пізнавальній лекції-екскурсії, на яку нас запросила Чекалюк Вероніка Василівна. Нам провели цікаву екскурсію на Кафедрі конярства ібджільництва. Розповіли про перші поселення бджіл, їх спосіб життя. Показали еволюцію створення вуликів та пристроїв для відкачування меду. Нам показали колекцію медових напоїв, яку збирають протягом довгого часу. Також розповіли про конкурс після якого найкращий медовий напій потрапляє в колекцію. Також було показано виставку медичних засобів на основі меду. Ми вдячні за цю пізнавальну екскурсію. Нам було цікаво та пізнавально.»

 

Переглядів: 325 | Додав: Повозніков | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Повозніков  
0
А я люблю простих людей…
Таких, які говорять щиро.
Які сміються до дітей,
І здійснюють дитячу мрію...
Які недоліки свої
Знаходять сили визнавати.
У них всередині бої
Ведуться з темінню завзято.
А я люблю людей простих,
Які уміють пробачати.
Таких, що бачать власний гріх
І вміють вчасно промовчати.
Людей, які живуть життям.
Саме живуть, а не існують.
Їм не потрібен зайвий крам,
Вони кохання не купують.
Людей, які своє плече
Підставлять у скрутну годину.
І не згадають вам про це,
Як час якийсь потому сплине.
Людей, що світяться добром,
Говорять правду просто в очі.
Не зловживають за столом
І помсти кривдникам не хочуть.
Людей, які брудні плітки
За спиною не стануть плести.
Вони не слухають чутки,
Хай хто б хотів про щось донести.
А я люблю людей простих,
Таких, які книжки читають
І виглядають перший сніг
І визнають, чого не знають.
Людей, які цінують мить
І не чекають на суботу.
У них в очах вогонь горить,
А в серці віра та турбота.
А я люблю людей простих,
У чомусь геть неідеальних.
Але справжнісіньких-живих!
Не слід сприймати це буквально.
Люблю людей, які лице
Своє за маску не ховають…
Люблю людей – кричу про це!
Кому? Навіщо? Я не знаю…
Я вірю в силу тих людей,
Незримо сховану у них.
Що серцем рветься із грудей
А я люблю людей простих
І пройде час і змінить світ
До невпізнанності усюди,
Але не зникне вічний слід,
Який залишать світлі люди…
© Огнєва Інелла

2 Повозніков  
0
Перспективною альтернативою є підхід, який почасти називають корпоративним управлінням, коли всі чують всіх, а рішення приймається виключно через процедуру його колегіального утвердження та контролю за виконанням, яка передбачає жорсткі санкції за порушення та використовує принцип провокуючого контролю з боку таємних "покупців". Без таких підходів щоразу буде пшик, бо навіть маленька "ложка дьогтю зробе з бочки меду лайно".

1 Повозніков  
0
ЯКІСТЬ ІМІТАЦІЇ ОСВІТИ - це панашєму!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz