Неділя, 05.05.2024, 04:00





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Головна » 2013 » Вересень » 19 » Відкритий чемпіонат міста з бадмінтону!
01:56
Відкритий чемпіонат міста з бадмінтону!
16-17 вересня з ініціативи сайту активного дозвілля "Вічний Кам'янець", за підтримки відділу молоді та спорту департаменту гуманітарної політики Кам'янець-Подільської міської ради (Козлов Ю. М.), а також кафедри професійної освіти та фізичного виховання ПДАТУ, відбувся Відкритий чемпіонат міста з бадмінтону, присвячений Дню фізичної культури та спорту, а також з нагоди 50-річчя міського стадіону ім. Г. А. Тонкочєєва!!!!
Місцем проведення змагань послугував спортивний зал біотехнологічного факультету, у якому є майданчик, єдиний в місті, з відповідною розміткою.
У змаганнях серед чоловіків більшість гравців представляли ПДАТУ (6 учасників), двоє з яких мають пряме відношення до факультету (один - викладач, інший - випускник), які й розіграли фінальний матч за титул чемпіона. Переможцем змагань став Дмитро Бойко, хоча Анатолій Димчук, віце-чемпіон, асистент кафедри селекційно-генетичних технологій тваринництва на тренуваннях та контрольних поєдинках вправною грою не давав жодних шансів на перемогу бодай одного із сетів, постійно перемагаючи з великим відривом!
Матч за бронзову нагороду відбувся між адміністратором сайту "Вічний Кам'янець" Сергієм Єрмаковим та студентом Буковинського державного медичного університету Павлом Янішевським, і тут також вдача посміхнулась молодшому гравцю. Учасники, що не потрапили до числа призерів, отримали подяки від сайту-організатора!
Серед дітей фаворитом змагань став староста гуртка Богдан Прокудін, який впевнено переміг своїх опонентів, другу сходинку посів Олександр Яковлєв, а третю - Поліна Токарчук!
Після нагородження учасники продовжили святкування у закладі швидкого харчування "Chiken HUT", який виступив спонсором змагань. Окрім цього, призи надали магазин "Світ спорту" та біотехнологічний факультет, за що їм велика подяка та шана!!!!
Завершилися змагання запуском кульки та спільним дотиком до започаткування нового проекту - зародження бадмінтону у нашому місті, проте погода відклала цю справу на більш сприятливий час!!!!
Наступні змагання заплановані до Дня студента і до Дня працівника сільського господарства (17 листопада)!!!! А тренування продовжуються, тому чекаємо на вас!!!!
Більше інформації дивіться на сайті kampod.at.ua
Переглядів: 673 | Додав: Dimboy | Теги: Змагання, спорт, бадмінтон, біотехнологічний факультет, чемпіонат | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Dimboy  
0
Святкували ті, хто залишився, але запрошували усіх, а нагороди передбачались для призерів!!!! А ось фотка десь із нагородженням дітей поділась...???

1 5  
0
А чому ж святкували тільки "вибарні?"

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz