Неділя, 12.05.2024, 12:30





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2020 » Травень » 6 » Дистанційне вивчення дисципліни "ТВПТ" очима студентів спеціальності "Цифрова економіка"!!!
19:13
Дистанційне вивчення дисципліни "ТВПТ" очима студентів спеціальності "Цифрова економіка"!!!
Мої вітання! Коли ми говоримо про дистанційне навчання, то зазвичай у студентів виникає думка, що карантин – це час для відпочинку та ледарства, але так вважають не всі. Особисто моя група та наш викладач з технології виробництва продукції тваринництва Микола Гаврилович вважають інакше. Тому за період ізоляції ми маємо багато здобутків та ще більшу кількість опанованих навичок.

Насамперед, ми пройшли онлайн курс: «Управління МТФ – підвищення економічної ефективності підприємства», який розширив наш кругозір та отримали іменні сертифікати, що підтверджують нашу компетентність у даній темі. Також у нашій скарбничці багато прочитаних статей та велика кількість пройдених вебінарів на різні теми, які, до речі, читали випускники Миколи Гавриловича та він сам особисто. Підтвердження нашої плідної праці ви можете переглянути в даному блозі.

Сказати чесно, спочатку я не розуміла навіщо студентам спеціальності «Цифрова економіка» вивчати таку дисципліну як «ТВПТ», але за період дистанційного навчання я отримала багато нових знань не тільки в сфері тваринництва, а й у сфері аналізу та прогнозу. Ми навчилися сприймати і використовувати нову інформацію, та що саме головне для мого фаху, аналізувати її та робити прогнози щодо різних ситуацій та проблем.

Підсумовуючи, хочу закликати і інших студентів не витрачати час дарма та опановувати нові знання або удосконалювати вже набуті, а також запрошую моїх одногрупників приєднатися до мене та написати свої враження та думки щодо вивчення технологій виробництва продукції тваринництва під час карантину!
Переглядів: 274 | Додав: polinka1917 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 141 2 »
14 juliluuu12  
0
Цілком згодна з думками Поліни. Дисципліна ТВПТ може дуже знадобитися багатьом у подальшому їхньому житті.

13 yuriykravchenko2017  
1
Я погоджуюсь з Поліною. що карантин - це не час для відпочинку, так само як з думкою про важливістю дисципліни ТВПТ. Саме зараз у нас є можливість розширити своє коло знань. не потрібно розцінювати карантин як канікули. Студенти в цей період можуть виховати в собі самостійність та звичку постійно працювати. Це все може стати запорукою до подальшого успіху. Тому диципліну ТВПТ, я сприймаю як джерело отримання нових знання та можливість розширити свій кругозір. Здобуті знання допоможуть нам в майбутньому, так як життя може приносити нам нові сюрпризи. Тому, я сподіваюсь, що всі студенти будуть бачити можливості, а не перепони при вивченні дисципліни ТВПТ.

12 Повозніков  
1
ЧИ буде реакція....Бабкова Єлизавета ФіК 1 курс,4 групаМої враження від дисципліни ТВТПКоли мала бути перша пара з цієї дисципліни,я навіть не малауяви,що це таке. Також спочатку було важко знайти корпус,бо він знаходиться
біля монастиря,і поки я його знайшла та дійшла туди-я гадала,що мені не
сподобається. Але вже після першої пари моя думка змінилася. Адже, нам
поставили дійсно класного викладача,від якого йде дуже позитивна енергетика
якою ти заряджаешся на весь день. Не дивлячись на тем,що Микола Гаврилович,
здебільщого розмовляв ребусами та загадками, мені було цікаво приходити на його
пари. Окрему вдячність хочу висловити саме викладачеві.Оскільки,саме завдяки Вам,мене стали цікавити тварини,їх будова - як внутрішня,
так і зовнішня.Так великим плюсом є те,що ніхто нікого не змушувавнавчатися,ми це робили,оскількі нас одразу зацікавили та знайшли певний підхід.
І як би це не було дивно,але саме цей предмет навчам менемотивації та тягненню за знаннями. Адже,це так чудово,коли викладач на одній
хвилі зі студентами і вони отримують досвід знання один одного.Дякую Вам за цей досвід та знання!

11 vsheva002  
1
[u]Я також повністю підтримую думку Поліни. Маючи більше вільного часу на карантині, ми зрозуміли для чого нам потрібний предмет ТВПТ. Пройшовши курс «Управління МТФ – підвищення економічної ефективності підприємства»та прочитавши багато корисних статей ми змогли розвинути себе не тільки у сфері ТВПТ, а також і в багатьох інших напрямах. За період карантину Микола Гаврилович зміг донести нам думку що, аналітика присутня всюди, навіть в тваринництві. Отже якщо в тебе є багато вільного часу, то треба ефективно використовувати цей час.

10 bodnazhevskaya2019  
1
Я теж погоджуюся з тим, що написала Поліна. Тому що карантин - це є більше вільного часу, і це є чудова можливість для того, щоб опанувати нові знання і дізнатися багато чого цікавого, що ми й робили переглядаючи різні цікаві відео і проходячи курс. А також кожен хто насправді не розумів для чого дисципліна "ТВПТ" потрібна в аналітиці, вивчивши цей предмет зміг розібратися і зрозуміти, як ці знання і ця інформація пригодиться в майбутньому і допоможе досягти успіху.

9 meitadaria  
2

Я абсолютно згідна з цією думкою, адже карантин - це час, щоб саморозвиватися, самовдосконалюватися, досягати нових цілей, і провести його потрібно з користю.

За період дистанційного вивчення дисципліни «ТВПТ», ми дізналися багато нової і корисної інформації, зрозуміли, що аналіз та прогноз важливий в сфері тваринництва. Нам вдалося розвинути свої знання в новій для нас галузі, адже до моменту вивчення предмету, ми знали дуже мало інформації і не розуміли навіщо це нам. Також ми побували на різних цікавих онлайн-вебінарах, курсах, дивилися дуже захоплюючі відео.
І це все завдяки нашому викладачу, Миколі Гавриловичу, адже саме він нас завжди заохочував, мотивував ще з першого заняття.
Я впевнена, що знання, які ми получили на цьому курсі, нам допоможуть в подальшому житті.

Проведіть карантин так, щоб потім не жалкувати, що ми втратили свій час!

Чим більше знаєш, тим більше можеш. (Е. Абу)

Якщо вчитель поєднує в собі любов до справи і до учня, він — досконалий учитель. (Л. Толстой)




8 vavrikkiril03  
1
Я згоден з думкою Поліни. Вона змогла донести до всіх що дисципліна - ТВПТ важлива для навчання. Я спочатку не розумів для чого вона потрібна але тепер я знаю що кібернетика та тваринництва пов'язані між собою.

7 Повозніков  
1
Більше таких студентів .Прогрес в державі буде. Дякую вашому декану за таких мотивованих студентів...

6 vetal222000  
1
Згоден з тобою Поліно, я вважаю що це дуже корисний предмет який збільшує наш кругозір а також допомагає здобути велику кількість корисних та цікавих знань

5 jenya10m  
2
Я согласен с Полиной. Я не знаю как буду использовать в дальнейшем полученные знания, но курс был увлекательным и интересным. Нельзя тратить время в пустую, для этого есть выходные) Спасибо большое за курс!

1-10 11-13
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz