Субота, 11.05.2024, 17:34





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2020 » Травень » 08
Если честно я думал то что это будет очередной скучный предмет который я пройду и забуду, и также то что сама кафедра находилась на территории отдаленной от всех корпусов не сулила ничего хорошего, даже вселяла некоторую тревогу. Однако начиная с первого дня, занятия были очень интересными. Нам показали коня, я если честно видел коней только по телевизору. Должен сказать то что даже будучи на карантине, были не обычные занятия. Я прошел много вебинаров связанные с животноводством, но больше всего мне понравился об эксплуатации свиноматки (опыт был полезный, но использовать его я пока что не знаю как))) ) В целом я получил полезный опыт на всю жизнь, "ТВПТ" дал мне колоссальный рывок в знаниях в сфере животноводства, я знаю над чем надо работать что бы усовершенствовать эти знания, и я буду работать, спасибо большое за курс!
Переглядів: 174 | Додав: jenya10m | Дата: 08.05.2020 | Коментарі (2)

На початку свого шляху у вивченні дисципліни "Технологія вирощування продукції тваринництва" я, як більшість студентів, скептично поставився до цієї дисципліни. Я вважав, що навіщо мені, студенту спеціальності "Цифрова економіка", знати про умови утримання свиней чи продуктивність. Я вважав, що ці знання будуть мені непотрібними як в житті так і в майбутній професії. Але через цікаві навчальні матеріали, які розказували про тваринництво в економічному вимірі, неординарну манеру подання матеріалу нашим викладачем з залученням кожеого студента в дискусію, я зрозумів, що дисциипліна може бути корисна з багатьох сторін.
Отже, як я вже написав, головною моєю метою при вивченні дисципліни "ТВПТ" було отримання знань, які є корисними у повсякдевному житті та майбутній професійні діяльності. Так, спершу, я пройшов онлайн-курс «Управління МТФ – підвищення економічної ефективності підприємства, важливість професіоналізму персоналу на фермі. Завдяки йому я зміг дізнатися як підвищити проду ... Читати далі »
Переглядів: 325 | Додав: yuriykravchenko2017 | Дата: 08.05.2020 | Коментарі (1)

Усім привіт!
Я хочу трішки розповісти про шлях, який я пройшла від початку вивчення такого предмету як «Технологія виробництва продукції тваринництва».
З першої пари наш викладач, Повозніков Микола Гаврилович, почав курс дуже цікавим і незвичайним методом, а саме головне креативним і корисними. Він нам розказував різні історії, смішні вірші, і навіть загадки. Ми не сиділи і не писали лекції, і це дійсно було дуже круто. Нам сподобався такий підхід до навчання, тому ми з групою і обрали експериментальний спосіб, ми з задоволенням ходили на пари, жаль правда, що в нас було дуже мало таких аудиторних занять. Але навіть на карантині ми проводили час з користю, адже Микола Гаврилович нам радив різні дуже цікаві курси, вебінари, лекції, блоги, статті, відео, які є повчальними і корисними для кожного. Один з курсів «Управління МТФ - підвищення економічної ефективності підприємства» дав нам багато корисної інформації, яко ... Читати далі »

Переглядів: 214 | Додав: meitadaria | Дата: 08.05.2020 | Коментарі (1)

Вім доброго ранку. Сьогодні я розповім про те як я проходив курс ТВПТ.

Все почалось з неймовірного на мій погляд представлення вчителя.З першої хвилини Микола Гаврилович заплутав всю аудеторію. Але також і зацікавив своїм предметом.
Вже через декілька пар нас відвели до конюшні де показали а також розповіли про будову конячого тіла.
Потім нам провели цікаву пару з 11-тим класом по виготовленню свічок.
Навіть тоді коли на пару прийшло 5 чоловік наш вчитель не розгубився і провів найкращу в моєму житті пару з чашечкою чаю в руках. Тому на мою думку Микола Гаврилович найкращий вчитель в університеті по ТВПТ якого можливо тільки найти.

Навіть після початку карантину наш шляз з пізнання предмету ТВПТ продовжився в онлайні.За цей час ми змогли відвідати величезну кількість семінарів. А також зробили велику кількість роботи. Та змогли сидячі вдома дізнатися велику кількість цікавих фактів про різних тварин з різних куточків світу.
Переглядів: 191 | Додав: vavrikkiril03 | Дата: 08.05.2020 | Коментарі (2)

Вім доброго ранку. Сьогодні я розповім про те як я проходив курс ТВПТ.

Все почалось мобуть з найфеєричнішої пари за мій перший рік навчання в університеті. За весь рік я не бачив нічого дивнішого та цікавішого за цю пару.
З першої хвилини Микола Гаврилович заплутав всю аудеторію. Але також і зацікавив своїм предметом.
Вже через декілька пар нас відвели до конюшні де показали а також розповіли по будову конячого тіла.

Після початку карантину наш шляз з пізнання предмету ТВПТ продовжився в онлайні.
За ці приблизно два з половиною місяці ми змогли відвідати величезну кількість семінарів. А також зробили велику кількість роботи. Ми дізналися велику кількість цікавих фактів про різних тварин.

Плюси:
1) Дуже гарний підход Миколи Гавриловича до викладання свого предмету.
2)Дуже інтерактивний предмет.
І взагалі плюси можна перелучувати дуже довго але я вибрав два основні.

Що до мінусів нічого не можу ... Читати далі »
Переглядів: 203 | Додав: vetal222000 | Дата: 08.05.2020 | Коментарі (2)

Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz