Субота, 11.05.2024, 15:29





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2020 » Травень » 8 » Мій шлях від старту до фінішу з дисципліни ТВПТ
15:58
Мій шлях від старту до фінішу з дисципліни ТВПТ
На початку свого шляху у вивченні дисципліни "Технологія вирощування продукції тваринництва" я, як більшість студентів, скептично поставився до цієї дисципліни. Я вважав, що навіщо мені, студенту спеціальності "Цифрова економіка", знати про умови утримання свиней чи продуктивність. Я вважав, що ці знання будуть мені непотрібними як в житті так і в майбутній професії. Але через цікаві навчальні матеріали, які розказували про тваринництво в економічному вимірі, неординарну манеру подання матеріалу нашим викладачем з залученням кожеого студента в дискусію, я зрозумів, що дисциипліна може бути корисна з багатьох сторін.
Отже, як я вже написав, головною моєю метою при вивченні дисципліни "ТВПТ" було отримання знань, які є корисними у повсякдевному житті та майбутній професійні діяльності. Так, спершу, я пройшов онлайн-курс «Управління МТФ – підвищення економічної ефективності підприємства, важливість професіоналізму персоналу на фермі. Завдяки йому я зміг дізнатися як підвищити продуктивність тварин, зрозуміти проблеми обліку витрат та обчислення показників у сфері молочного господарства, зрозуміти чинники, які впливають на показники економічної ефективності в галузі молочного скотарства. Також я дізнався які є базові показники продуктивності та народжуваності корів. Ці знання, звичайно ж, стануть корисними у мої професійній діяльності, якщо я буду працювати у економістом-аналітиком на підприємствах молочного скотарства. Також продивившись відео "10 років АВМ - Фільм від Засновників" я зрозумів, що єдиним способом досягнення високих результатів та підвищення рівня до європейськи виробників, є утворення об'єднань виробників продукції тваринництва. Об'днання дасть позбутися найбільшого недоліку - відсутності інформації. А інформація для студентів нашої спеціальності є найважливішим ресурсом. Отже, так само, дане відео може допомогти у моїй майбутній діяльності. Дисципліна "ТВПТ" задовольнила мої потреби в савдосконаленні. Я дізнався як правильно доглядати за коровами, свинями, продуктивнісість цих тварин. При підготовці презентації на тему "Поні", я дізнався про походження цих конячок, їх минуле використання та породи. Також я дізнався про норми споживання продукції тваринництва на одну особу за рік, що допоможе визначити чи повністю мій раціон забезпечений цими продуктами. Мій багаж знань поповнила також інформація, про мед, його якість, сорти та цінність для людини. Також я дізнався як робити свічки з бджолиного воску. Всі ці знання рошзширили мій кругозір, додали корисної інформації до моєї голови та впевнили мене, що будь-яка дисципліна, навіть та, яку та вважаєш непотрібною, при належному поданні матеріалу та власному бажанні, може бути ціковою та ккорисною.
На жаль, наш шлях по просторах твариинцтва підходить до кінця. Але, з впевненістю можу сказати, що я досяг не одієї, а навіть двох цілей, які ставив перед собою. Я сподіваюсь, що кожен студент в процесі навчання зміг почерпнути для себе багато чого нового.
Переглядів: 325 | Додав: yuriykravchenko2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Повозніков  
0
За Вами майбутне...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz