Неділя, 12.05.2024, 09:12





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Головна » 2018 » Листопад » 29 » Готуємось
20:38
Готуємось

1. Походження та одомашнення сільськогосподарських тварин 
2. Конституція та екстер’єр сільськогосподарських тварин 
3. Індивідуальний розвиток сільськогосподарських тварин 
4. Порода та її структура 
5. Методи розведення сільськогосподарських тварин 
6. Організація племінної роботи 
7. Хімічний склад кормів і фізіологічне значення поживних речовин у живленні тварин 
8. Травлення у сільськогосподарських тварин 
9. Перетравність кормів 
10. Оцінювання енергетичної поживності кормів 
11. Класифікація кормів 
12. Чинники, що впливають на склад і поживність кормів 
13. Нормування годівлі сільськогосподарських тварин 
14. Значення ВРХ та її біологічні особливості 
15. Молочна продуктивність корів 
16. Основні породи худоби та їх використання 
17. Племінна робота у молочному скотарстві 
18. Основи відтворення стада 
19. Утримання, годівля та доїння корів 
20. Потоково-цехова система виробництва молока 
21. Основи технології виробництва молока на промисловій основі 
22. Отримання, обробка та реалізація молока 
23. М’ясна продуктивність ВРХ 
24. Системи та способи утримання молодняку ВРХ 
25. Технологія вирощування молодняку молочних і молочно-м’ясних порід на м’ясо 
26. Особливості технології виробництва яловичини у м’ясному скотарстві 
27. Основи технології виробництва яловичини на промисловій основі 
28. Організація закупівлі худоби, її приймання, забій і переробка 
29. Народногосподарське значення та господарсько-біологічні особливості свиней 
30. Породи свиней та їх використання 
31. Племінна робота у свинарстві 
32. Відтворення стада свиней 
33. Вирощування молодняку свиней 
34. Утримання та годівля свиней 
35. Відгодівля свиней 
36. Реалізація свиней 
37. Забій, первина обробка свиней і зберігання продукції 
38. Народногосподарське значення галузі та господарсько-біологічні особливості овець 
39. Продукція вівчарства 
40. Селекція овець 
41. Виробництво продукції вівчарства 
42. Народногосподарське значення галузі та господарсько-біологічні особливості кіз 
43. Продукція козівництва 
44. Селекція кіз 
45. Виробництво продукції козівництва 
46. Народногосподарське значення галузі та господарсько-біологічні особливості птахівництва 
47. Племінна робота у птахівництві 
48. Породи та кроси курей 
49. Виробництво харчових яєць 
50. Виробництво м’яса бройлерів 
51. Породи та кроси м’ясних курей 
52. Вирощування бройлерів 
53. Виробництво м’яса качок 
54. Породи та кроси качок 
55. Виробництво м’яса індиків 
56. Породи та кроси індиків 
57. Виробництво м’яса гусей 
58. Породи та кроси гусей 
59. Народногосподарське значення галузі та господарсько-біологічні особливості коней 
60. Породи коней 
61. Племінна робота у конярстві 
62. Відтворення поголів’я коней 
63. Вирощування молодняку 
64. Тренінг та іподромні випробування 
65. Утримання та годівля дорослих коней 
66. Використання коней у сільському господарстві та спорті 
67. Використання робочих коней 
68. Отримання і переробка молока кобил 
69. Відгодівля коней на м’ясо та їх реалізація 
70. Кінний спорт 
71. Біологічні особливості та представники сучасної полікультури риб 
72. Вирощування товарної риби 
73. Транспортування живої риби, первинна обробка та зберігання її 
74. Значення бджільництва, стан галузі та організація пасіки 
75. Бджолина сім’я, її склад і функції окремих особин 
76. Розведення та утримання бджолиних сімей 
77. Виробництво продукції бджільництва 
78. Хвороби бджіл 
79. Планування та облік у бджільництві 
80. Значення галузі та біологічні особливості кролів 
81. Породи кролів 
82. Відтворення поголів’я кролів 
83. Утримання кролів 
84. Годівля кролів 
85. Забій і первинна обробка продуктів забою кролів 
86. Значення галузі та біологічні особливості хутрових звірів 
87. Коротка характеристика хутрових звірів 
88. Утримання хутрових звірів 
89. Годівля хутрових звірів 
90. Забій хутрових звірів і первинна обробка шкурок

Переглядів: 446 | Додав: Повозніков | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Повозніков  
0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz