1. Походження та одомашнення сільськогосподарських тварин
2. Конституція та екстер’єр сільськогосподарських тварин
3. Індивідуальний розвиток сільськогосподарських тварин
4. Порода та її структура
5. Методи розведення сільськогосподарських тварин
6. Організація племінної роботи
7. Хімічний склад кормів і фізіологічне значення поживних речовин у живленні тварин
8. Травлення у сільськогосподарських тварин
9. Перетравність кормів
10. Оцінювання енергетичної поживності кормів
11. Класифікація кормів
12. Чинники, що впливають на склад і поживність кормів
13. Нормування годівлі сільськогосподарських тварин
14. Значення ВРХ та її біологічні особливості
15. Молочна продуктивність корів
16. Основні породи худоби та їх використання
17. Племінна робота у молочному скотарстві
18. Основи в
...
Читати далі »