Неділя, 12.05.2024, 05:17





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2020 » Травень » 6 » Мій шлях від старту до фінішу з дисципліни ТВПТ
19:55
Мій шлях від старту до фінішу з дисципліни ТВПТ
Усім добрий день! Вже через півтора тижні у нас розпочинається сесія, а тому моя неймовірна подорож по теренах ТВПТ підходить до кінця. Давайте згадаємо, що ми з допомогою Миколи Гавриловича вивчили за цей час та яких цілей досягли.

Спочатку я не розумів навіщо нам потрібний предмет ТВПТ на ІТ факультеті, адже це взагалі не наша спеціалізація. Але вже ж з першої пари Микола Гаврилович нас зацікавив в своєму предметі. Не можна не відмітити цікавий підхід викладача до студентів, такий формат мені дійсно зайшов і для мене пара пролітала за хвилину. Та й отримана банка меду на 1-му занятті також додала стимулу до навчання. Цікавим був похід на конюшню НУБІП, де нам наглядно показали частини тіла коня та розповіли про їх раціон та як за ними доглядати.

Все розпочалося з курсу «Управління МТФ – підвищення економічної ефективності підприємства», на якому ми довідалтся про структуру сучасної МТФ та її основні аспекти, а також про
ефективність відтворення ВРХ. До того ж ми отримали сертифікат про успішно складений курс, що, можливо, допоможе мені у майбутньому.
Також я подивився такі вебінари/відео/презентації
- "Молочна продуктивність корів. Як підвищити надої молока"
- Вебінар "Успішна експлуатація свиноматки"
- Вебінар "Як вирощувати домашню птицю з мінімальними втратами та максимальною продуктивністю"
- Презентація "Гігієна транспортування тварин"
- Презентація "Гігієнічні вимоги до водопостачання тваринницьких об'єктів"
- Вебінар «Породи свиней для ефективного ведення господарства» та інші.

Також цікавим було читати, що вважають інші студенти про той чи інший матеріал. Найцікавішим мабуть були наші дискусії в телеграм-листуванні, а також обговорення наших презентацій. Приємно, що ми завжди були забезпечені матеріалом, адже Микола Гаврилович завжди турбувався про те, щоб ми розширили наш кругозір.

За період карантину Микола Гаврилович зміг до нас донести, що аналітика присутня навіть у твринництві. І дійсно, я закінчую курс ТВПТ написанням програми, що є моїм профілем. Впевнений, що в майбутньому я зможу допомогти розвтику даної сфери.Зі своєю сторони я можу аналізувати певні показники і на їх основі модифікувати, модернізувати, покращити технологію, що дасть змогу контролювати норми видачі кормів, проводити розрахунок кількості поживних речовин, що має бути в раціоні корови за день/тиждень/місяць.

Отже, з впевненістю можу сказати, що цей коронавірус я провів ефективно (в плані ТВПТ). Я радий своїм здобуткам, та не буду на цьому зупинятися, адже прогрес - це наше все. Як казав Микола Чернишевський: "Заперечувати прогрес так само безглуздо, як заперечувати силу тяжіння". Тому я і всіх Вас закликаю не лінуватися та вчитися, а якщо у Вас щось буде не виходити, то Микола Гаврилович завжди Вам допоможе.

Успіхів Вам!!!

А чого добилися Ви на карантині? Пишіть у коментарях, згадаємо разом як все це було)
Переглядів: 263 | Додав: andrushkataranenko | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 10
10 juliluuu12  
0
Повністю підтримую твою думку! Мені також спочатку було незрозуміло навіщо нам вивчати тваринництво. Проте з часом я зрозуміла, що це гарна нагода розширити свій кругозір та вміння мислити креативно!

8 vavrikkiril03  
0
Я згоден з думкою Андрія. Він зміг пояснити що дисципліна - ТВПТ цікава та важлива для навчання. Також мені сподобалося як Микола Гаврилович ставиться до заохочення студентів до навчання. Він робить так щоб ми спочатку включили мозги, потім думали і давали відповідь.

9 andrushkataranenko  
0
Я дуже радий, що зміг замотивувати студента до роботи. Дякую!

7 jenya10m  
0
Для меня курс был полный открытий, мой «мир животных» ограничивался только моей собакой. Николай Гаврилович обладает харизмой, его вопросы уникальны: сначала активируешь мозг чтобы понять вопрос, потом думаешь над ответом.

6 bodnazhevskaya2019  
1
Я теж погоджуюся з думками Андрія! Адже цей предмет зміг допомогти поглибити наші знання в цій галузі і допоможе в майбутньому досягти успіху. А також кожні вебінари і відео, які ми переглядали були справді дуже цікавими, пізнавальними і корисними для нас.

4 meitadaria  
1
Андрію, згідна з твоїми думками! Адже курс "ТВПТ" був дуже цікавим і насиченим. Ми дізналися багато корисної і цікавої інформації, яка не буде для нас зайвою в подальшому житті. 
Як говорив Джон Паттерсон: "Щоб реалізувати свої мрії в реальний успіх, Ви повинні працювати. Працювати багато, наполегливо, постійно -це шлях до вдосконалення і максимальному результату"

5 andrushkataranenko  
0
Дашо, чудовий коментарій, абсолютно згоден з тобою. Без праці не буде прогресу, а без прогресу не буде нічого...

2 polinka1917  
1
Андрію, читаєш мої думки! Я також вважаю, що завжди цікаво та корисно обговорювати різні питання та теми і вести дисусії щодо них, адже правильна суперечка  породжує нові ідеї!

1 Повозніков  
0
Ви зацікавили Ваврінчук Кирила ?

3 andrushkataranenko  
0
Не знаю, треба у Кирила спитати. З того що я дивився, я намагався все найцікавіше доносити до студентів та заохотити їх до роботи!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz