П`ятниця, 10.05.2024, 10:11





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Квітень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Головна » 2020 » Квітень » 26 » Вчимо ТВПТ дистанційно!
12:31
Вчимо ТВПТ дистанційно!
Усім привіт!
Зараз для всього світу настали не легкі часи. Пандемія змушує нас сидіти на самоізоляції та забирає можливість ходити на заняття в університет та зустрічатися з друзями, але це не привід сидіти вдома на дивані та нічого не робити, навпаки, карантин - це гарна нагода для самопізнання та саморозвитку. Так вважає і наш викладач з технологій виробництва продукції тваринництва, Повозніков Микола Гаврилович, тому я і моя група пройшли онлайн курс, який називається: "Управління МТФ – підвищення економічної ефективності підприємства".
Завдяки даному курсу ми не тільки поглибили свої знання щодо вирощування молодняку на господарстві, а також познайомилися з основними кроками для покращення рентабельності підприємства та цифровими інструментами для здійснення контролю та аналізу ефективності МТФ. Як для студентки, яка навчається на спеціальності: "Цифрова економіка" цей курс був дуже цікавий та корисний.
Але попри здобуті знання, не тільки за даний курс, але й за весь період навчання у Миколи Гавриловича, я навчилася ставити собі цілі і, що саме головне, досягати їх. Ще з першої лекції перед нами постало питання, який саме результат ми хочемо мати в кінці курсу з тваринництва? Коли цілі були визначені та оголошені наш викладач сказав: "А тепер, все у ваших руках, робіть конкретні справи для досягнення бажаного, а я в свою чергу підтримаю та допоможу всім чим зможу!". Так і сталося, зараз, не дивлячись на карантин, у нас є доступ до корисних посилань, які допомагають нам у вивчені предмету, а також постійний зв'язок з викладачем.
Підсумовуючи, хочу висловити вдячність за здобуті знання та досвід, які неодмінно знадобляться мені в житті, а також закликати людей дотримуватися карантину, берегти себе та залишатися здоровими. Дякую!

P.S. Прикріплюю підтвердження того, що я пройшла онлайн курс)))
Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 192 | Додав: polinka1917 | Рейтинг: 4.6/5
Всього коментарів: 2
1 Повозніков  
0
Щиро дякую.Рекомендую переглянути фільми з відеотеки  стосовно інших тварин.

2 polinka1917  
1
Дякую за рекомендацію, обов'язково продивлюсь.
До речі, нещодавно, за Вашою порадою, переглянула вебінар про молочну продуктивність корів, дізналася багато нового та цікавого, а саме: про технологічні та соціально-економічні чинники, що впливають на виробництво молока, що заважає займатися скотарством ефективо, про закупівельні ціни на молоко. Після перегляду вебінару, мені стало відомо, що саме, впливає на склад молока та надій, основні проблеми молочного скотарства. А також випала нагода наочно та за особистим досвідом лектора проаналізувати ферму, яка розвивалась протягом 34 років.
Особливо мені сподобались гарні та важливі для сьогодення слова: "Постійно розвиватися та змінюватися! Думати про майбутнє!". Дякую за чудовий, а головне з користю проведений час!
P.S. Залишу посилання на вебінар, приєднуйтеся: 
https://www.youtube.com/watch?v=4hNoCNU4Q4Y&fbclid=IwAR3XWv5PSMC59J8zcJU--kJ7l2tjeaoFc719-V5kfw-BdwZZaMmIfr9Ghrs

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz