П`ятниця, 10.05.2024, 02:39





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Квітень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Головна » 2020 » Квітень » 26
Доброї ночі всім, хто звернув увагу на мій коментар.Через карантин, багато студентів втрачають жагу до отримання знань. Більшість вважають, що єдине джерело знань - університет. Але ,насправді ж, в еру інтернет революції можна знайти все, що ти вважаєш необхідним для самовдосконалення та здобуття фахових знань. Головне, що потрібно це бажання та сам інтернет. Все що потрібно для досягнення ваших цілей - бажання самовдосконадюватись та працювати.
Тому, я сприйняв курс "Управління МТФ – підвищення економічної ефективності підприємства", який надав нам для вивчення викладач дисципліни "Технологія виробництва продукції тваринницва" Повозніков Микола Гаврилович, з оптимізмом. Бо кожен курс, лекція чи звичайне відео може бути джерелом знань, яке допоможе нам стати не тільки успішним фахівцем, а й всебічно розвиненою особистістю. Мій позитивний настрій щодо цього курсу виявився непомилковим. Кожна пройдена лекція дала мені новий ковток знань. За весь курс я дізнався чому важливо розвив ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 204 | Додав: yuriykravchenko2017 | Дата: 26.04.2020 | Коментарі (4)

Привіт! Мене звати Юля і я навчаюся на спеціальності економічна кібернетика. Спочатку я не розуміла навіщо мені вивчати технологію виробництва продукції тваринництва, якщо це не мій фах та не стосується моєї професії. Але, пройшовши онлайн курс «Управління МТФ – підвищення економічної ефективності підприємства» , я зрозуміла, що навіть, навчаючись на такій спеціальності як економічна кібернетика, тваринництво може допомогти розширити кругозір і поглибити свої знання в цій галузі, та стати більш конкурентоспроможним фахівцем в майбутньому. На онлайн курсі я дізналася про комплексний підхід до управління виробничими процесами та персоналом ферми, а саме: про структуру сучасної МТФ, основні аспекти управління нею. Також про вирощування молодняку при різних типах утримання тварин, ефективність відтворення великої рогатої худоби та економіку МТФ. Зараз сільське господарство користується великим попитом, тому мені, як майбутньому кібернетику, необхідно бути добре обізнаною в його аспектах та ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 176 | Додав: juliluuu12 | Дата: 26.04.2020 | Коментарі (1)

Усім привіт!
Зараз для всього світу настали не легкі часи. Пандемія змушує нас сидіти на самоізоляції та забирає можливість ходити на заняття в університет та зустрічатися з друзями, але це не привід сидіти вдома на дивані та нічого не робити, навпаки, карантин - це гарна нагода для самопізнання та саморозвитку. Так вважає і наш викладач з технологій виробництва продукції тваринництва, Повозніков Микола Гаврилович, тому я і моя група пройшли онлайн курс, який називається: "Управління МТФ – підвищення економічної ефективності підприємства".
Завдяки даному курсу ми не тільки поглибили свої знання щодо вирощування молодняку на господарстві, а також познайомилися з основними кроками для покращення рентабельності підприємства та цифровими інструментами для здійснення контролю та аналізу ефективності МТФ. Як для студентки, яка навчається на спеціальності: "Цифрова економіка" цей курс був дуже цікавий та корисний.
Але попри здобуті знання, не тільки за даний курс, але й з ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 191 | Додав: polinka1917 | Дата: 26.04.2020 | Коментарі (2)

Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz