7 лютого наш колектив відзначив 93 роки від заснування та 58 – від дня відродження факультету. Свято вирувало зранку. Для зустрічі гостей студенти та викладачі готували страви з різної тваринницької продукції, виробленої у Центрі практичної підготовки студентів біотехнологічного факультету. На дегустацію були представлені копченості (сало, свинячі та овечі реберця, риба), шашлики з різних видів м’яса, манили своєю духмяністю запашна рибна юшка та шурпа. У спеціалізованих аудиторіях готувалися йогурти, рулети, смажена риба тощо. Далі свято продовжилося в актовій залі, де були підведені підсумки роботи факультету у 2012 році,
...
Читати далі »
Переглядів: 740 |
Додав: NNN |
Дата: 08.02.2013
|
|
|