6 березня відбулась презентація гуртка «Переробник».
Розглядалось питання «Особливості виготовлення напівфабрикатів, зокрема пельменів».
У виготовленні пельменів брали участь студенти усіх курсів факультету. Родзинкою було виготовлення пельменів різних кольорів – від зелених до червоних. При цьому використовувались тільки натуральні барвники – соки різних овочів. Глядачі з нетерпінням чекали, коли ж вони зможуть продегустувати ту смакоту, адже запах поширювався по усьому другому корпусу.
А потім студенти-першокурсники частували різнокольоровими пельменями усіх бажаючих, зокрема, учасників та глядачів концерту, присвя
...
Читати далі »
Переглядів: 903 |
Додав: NNN |
Дата: 12.03.2013
|