Понеділок, 06.05.2024, 19:45





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2013 » Березень » 26 » Чергове засідання гуртка "Переробник"
14:52
Чергове засідання гуртка "Переробник"

Якість і безпека харчових продуктів в Україні останніми роками викликають серйозне занепокоєння. На сьогоднішній день значно виріс асортимент м’яса та м’ясних продуктів, але із великого розмаїття м’ясних товарів споживачу досить важко вибрати якісний продукт.
Актуальним є питання можливості ідентифікації, оскільки це один із основних елементів підтвердження відповідності сировини. Тому на порядку денному стояло питання якості та безпеки м’ясної сировини, яку ми купуємо у торгівельних мережах нашого міста.
Для проведення експертизи м’яса була створена комісія у кількості 5 експертів, які обиралися серед студентів. Експертизу м’яса проводили студенти четвертого курсу: Шевчук Ю.М.,  Шевчук О.В., Мізиряк С.С.
Відповідно до пропонованої методики дослідження було відібрано чотири зразка м’яса з різних торгівельних мереж міста.
Ідентифікацію м’ясної сировини Подільського регіону було проведено за фізико-хімічними та органолептичними  параметрами, які дозволяють оцінити якість досліджуваної сировини в цілому.

З результатами досліджень можна ознайомитися на кафедрі ТППТ і ХД.


Переглядів: 682 | Додав: химикуа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Настя  
0
Було дуже цікаво і корисно up !!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz