Вівторок, 07.05.2024, 22:30





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » 2013 » Квітень » 5 » Дегустація мяса
11:26
Дегустація мяса
29 березня 2013 року студенти третього курсу біотехнологічного факультету здійснювали порівняльну дегустацію м’яса трьох різних видів птиці – гуски, індички, цесаря, вирощених у ЦППС. Проведеного в контексті вивчення м’ясної продуктивності птиці з дисципліни ТВП Птахівництва (доц. Пустова Н.В.)



Переглядів: 701 | Додав: ulia-g | Теги: дегустація мяса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz