27 березня 2013 р. у контексті роботи студенського наукового гуртка «Технолог» кафедри технології виробництва продукції тваринництва студенти з викладачами проводили зважування: помісних напівтонкорунних баранців, а також вимірювання довжини молодняку свиней корейської вислочеревної травоїдної у віці 2,5 місяці
...
Читати далі »
Переглядів: 770 |
Додав: ulia-g |
Дата: 05.04.2013
|
|
29 березня 2013 року студенти третього курсу біотехнологічного факультету здійснювали порівняльну дегустацію м’яса трьох різних видів птиці – гуски, індички, цесаря, вирощених у ЦППС. Проведеного в контексті вивчення м’ясної продуктивності птиці з дисципліни ТВП Птахівництва (доц. Пустова Н.В.)
...
Читати далі »
Переглядів: 700 |
Додав: ulia-g |
Дата: 05.04.2013
|
|
3 квітня 2013 року в ході роботи гуртка «Технолог» було проведено засідання на тему «Інкубація яєць курей». Студенти-гуртківці провели роботи із закладання яєць в інкубатор.
...
Читати далі »
Переглядів: 644 |
Додав: ulia-g |
Дата: 05.04.2013
|
|
|