Понеділок, 06.05.2024, 10:49





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Головна » 2018 » Травень » 4 » Досвід Василя Михайловича
14:28
Досвід Василя Михайловича

Галузь тваринництва забезпечує споживачів різноманітною продукцією, яку отримують від сільськогосподарських тварин різних видів. Останнім часом на ринку з’являються нові продукти високої якості і з гарним смаком.
     Майбутні фахівці тваринницької галузі – студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів – мають можливість ознайомитись з сучасними технологіями виробництва продукції тваринництва у господарствах різних типів.

     Під керівництвом професора кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Туринського Василя Михайловича проведено виїзне практичне заняття з дисципліни «Технологія виробництва продукції козівництва» для студентів 3-го курсу напряму підготовки «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» на базі фермерського господарства «Тетяна-2011».

     Студенти зацікавлено слухали розповідь власника Василя Цвика про особливості розведення, утримання та годівлі кіз у господарстві, а також мали можливість ознайомитися з технологією їх доїння. У господарстві процес доїння кіз автоматизований, проводиться тричі на день з використанням обладнання фірми De-Laval і виконується в доїльному залі паралельного типу 2х18 з системою обліку індивідуального надою. У ФГ «Тетяна-2011» збудовано цех переробки молока потужність 7,5 т за добу.

     Асортимент продукції, що виробляють у господарстві, величезний. На даний час виготовляють пастеризоване молоко різної жирності (1%, 2,8%, 3,6%), також пропонують кефір з жирністю 2,8%, різноманітні біфідойогурти – без наповнювачів, зі злаками, з різними фруктовими наповнювачами. Окрім цього виготовляють сметану і, навіть, сир рікотта.

     За ізраїльськими технологіями в господарстві спроектовано сироварню, і наразі тут працює цех з виробництва сирів. Це тверді та м’які сири, а також сир з козиного молока з білою пліснявою, на кшталт камамберу. Вперше в Україні у господарстві розроблено технологію виробництва морозива з козиного молока, з якою наші студенти також мали можливість ознайомитись.

     Приємною несподіванкою для студентів була можливість продегустувати кисломолочну продукцію, сири та морозиво, що виробляються у даному господарстві.

Наталія Богданова,
доцент кафедри технологій у птахівництві,
свинарстві та вівчарстві

Переглядів: 698 | Додав: Повозніков | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 Повозніков  
0
Нездорове середовище у КНЕУ великою мірою й викликане тим, що немає нормального
відтворення мізків, відсутня конкуренція ідей та моделей розвитку!
Молодь тут шанс не має!!! Як ректор, то сидить до смерті по 3-4
десятиліття, професори прийшли на кафедри ще хлопчаками в минулу комуністичну світлу епоху і до цих пір ще
керують кафедрами чи факультетами навіть. Кафедри переповнені почесними
(перед)пенсіонерами чи навіть професорами-консультантами, які вже
фізично не можуть ходити. Я з повагою ставлюсь до віку і досвіду! Але
ненавиджу маразм, нахабність і лизоблюдство! Не можна повагою до старших
підміняти шанси на майбутній розвиток!!! Про пана Нікітіна ніхто й не
молвить - таких посіпак я надивився на своєму віку вже багато ))))

3 Повозніков  
0

2 Повозніков  
0

1 Повозніков  
0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz