Неділя, 05.05.2024, 19:27





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2014 » Березень » 28 » ГУРТОК "ТЕХНОЛОГ"
11:42
ГУРТОК "ТЕХНОЛОГ"

26.03.2014 року проведено засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Особливості інтер’єру та оцінка м’ясності тушок птахів». Студентами проведено анатомічний розтин птахів та оцінку  інтер’єру: голуба породи штрассер; півня карликової породи кохінхін чорний; півнів комбінованого напряму продуктивності та «домашнього» безпородного. Підготовлені зразки м’язів (грудні та ніг) птахів було про дегустовано студентами.

М’ясні показники птахів

Вид птиці

Жива маса, г

М’язи ніг, %

М’язи грудні, %

Голуб

517

13,54

30,95

Карликовий півень

1095

24,20

16,44

Комбінований півень

4950

20,30

17,17

Безпородний «домашній» півень

2300

15,44

30,87

Шановні дегустатори! Поділіться своїми враженнями смакування пташиного м’яса.

,$IMAGE2$,$IMAGE3$,$IMAGE4$,$IMAGE5$,$IMAGE6$

Переглядів: 635 | Додав: ulia-g | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz