Неділя, 05.05.2024, 02:22





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Головна » 2012 » Жовтень » 8 » Майстер-клас з виробництва плавленого сиру
14:54
Майстер-клас з виробництва плавленого сиру
 5 жовтня 2012 р. в рамках фестивалю Біофест-20012 на кафедрі технології переробки продукції тваринництва і хімічних дисциплін біотехнологічного факультету відбувся майстер-клас з виробництва плавленого сиру в домашніх умовах.
     Оскільки Хмельницька область є лідером в Україні з виробництва плавленого сиру ( 52% від загального обсягу),  досить актуальним був саме  вибір даної теми. Крім того, значне виробництво сиру фермерськими підприємствами вказує на необхідність зберігати багатовікові традиції та постійно працювати над пошуком і впровадженням нових технологічних рішень у виготовленні, рецептурі, збереженні цінних властивостей та покращення якості сиру.  
Тому кафедрою технології переробки  продукції тваринництва  і хімічних дисциплін разом зі студентами постійно проводяться  дослідження  якісних показників  молока і молочних продуктів  згідно навчального плану і тематики  наукової роботи. Результати вказаних досліджень  публікуються  у фахових виданнях та представляються  на  тематичних фестивалях,  які проводяться на факультеті.
Т.М. Приліпко
Переглядів: 806 | Додав: NNN | Теги: БІОФЕСТ, майстер-клас, біотехнологічний факультет ПДАТУ, плавлений сир | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Selectika  
0
happy
Вгадав)

1 Dimboy  
0
ух ти фотка класна щось співають мабуть гімн фотограф спіймав на слові.... "свободу"

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz