Середа, 08.05.2024, 03:58





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Головна » 2012 » Жовтень » 08
 5 жовтня 2012 р. в рамках фестивалю Біофест-20012 на кафедрі технології переробки продукції тваринництва і хімічних дисциплін біотехнологічного факультету відбувся майстер-клас з виробництва плавленого сиру в домашніх умовах.
     Оскільки Хмельницька область є лідером в Україні з виробництва плавленого сиру ( 52% від загального обсягу),  досить актуальним був саме  вибір даної теми. Крім того, значне виробництво сиру фермерськими підприємствами вказує на необхідність зберігати багатовікові традиції та постійно працювати над пошуком і впровадженням нових технологічних рішень у виготовленні, рецептурі, збереженні цінних властивостей та покращення якості сиру.  
Тому кафедрою технології переробки  продукції тваринництва  і хімічних дисциплін разом зі студентами постійно проводяться  дослідження  якісних показників  молока і молочних продуктів  згідно навчальног ... Читати далі »
Переглядів: 807 | Додав: NNN | Дата: 08.10.2012 | Коментарі (2)

Розвиваємо інтелектуальні здібності, або як БТФ грає у Брейн-Ринг


Восени на біотехнологічному завжди жваво, адже саме у цей період відбуваються чергові фестивалі та різноманітні заходи, саме так було і 26 вересня, коли студентські команди змагалися інтелектом, грали у Брейн-Ринг. Цього разу вперше організаторами гри були попередні чемпіони студенти 4 курсу, в особі Анатолія Комаровського, який зачитував питання та Сергія Козацького, що керував брейн-системою. Таким чином і вони змогли на собі відчути організаторський досвід проведення гри. Зрозуміло не все було досконало, але хлопці гарно справились і гра відбулась, чемпіон визначився.

Але для початку команд ... Читати далі »
Переглядів: 818 | Додав: Dimboy | Дата: 08.10.2012 | Коментарі (0)

3 жовтня 2012 р. доцентом кафедри технології виробництва продукції тваринництва Наталією Володимирівною Пустовою проведений майстер-клас з видової характеристики птиці.
У даному заході було висвітлено основи зовнішньої оцінки птиці та встановлення типовості, породності видів: курей, індиків, качок, цесарок. В ході даного заходу було наголошено на основних показниках, які враховують при оцінці типовості птиці та її породи, поводженні з птахами та методи фіксації птиці для здійснення вимірів і зважування, а також здійснено оцінку п’яти порід птиці (карликові кури, кохінхіни карликові, бронзовий широкогрудий індик, мускусні качки, цесарки), чотирьох видів.
4 жовтня 2012 р. у конкурсі видової характеристики птиці приймали участь по два студенти від кожного курсу. 
Студенти кожного курсу проводили видову характеристику птиці, обраної ними методом жеребкування.
Перемогла у конкурсі команда 2 курсу, на другому місці – п’ятикурсни ... Читати далі »
Переглядів: 969 | Додав: NNN | Дата: 08.10.2012 | Коментарі (0)

Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz