Неділя, 28.04.2024, 16:13





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2019 » Грудень » 9 » НУБІП -любов на все життя
20:23
НУБІП -любов на все життя

 

НУБІП - ЛЮБОВ НА ВСЕ ЖИТТЯ

 

   Сьогодні наша група разом із Веронікою Василівною Чекалюк спланувала цікаву екскурсію і ми відвідали кафедру конярства  і  бджільництва НУБіП. Доктор с.-г. наук, професор. академік Академії наук вищої освіти України – Повозніков Микола Гаврилович розповів нам багато цікавого. З ним дуже приємно і пізнавально спілкуватись. Одразу стає зрозуміло, що людина освічена і любить свою справу. Він з першої хвилини зацікавив нас своїми розповідями і досить дотепними жартами. З цієї пари ми пішли з щирими емоціями.

     Нам розповіли і детально все показали про бджіл і виготовлення меду. Це надзвичайно цікаво звучало з уст викладача. Також нам давали скуштувати мед їхнього виробництва: він дуже смачний і корисний. Ми мали можливість спробувати пилок, він досить незвичайний на смак! Сама кафедра конярства і  бджільництва розташована у красивому місці з надзвичайною природою - Голосіївському парку. З вікон цієї будівлі ми спостерігали за монастирем. Нам також сподобалася архітектура, ми зробили багато гарних фото.

    Цього дня нам пощастило познайомитись і з Володимиром Гавриловичем, якому за допомогою здорового способу життя та занять спортом вже майже 80 років вдається не хворіти. Він запросив нас до свого музею, в якому від нього ми почули велику кількість інформації, яка стосується рослин та їх лікарські здібності. Продемонстрував свою колекцію сушених трав, настоянки які з них вироблені. Розповів і про ті, що колись садив біля нашого улюбленого університету. Сьогодні ми почули багато цікавого про рослинний світ.

      Ми раді, що маємо можливість дізнаватись більше про цей вид діяльності.

    Самойлюк Ростислав: "Сьогоднішній день був наповненим позитивними емоціями, та чудовим настроєм, адже я відвідав кафедру конярства і бджільництва. На кафедрі я дізнався про кормову базу для  бджіл, розведення, і побачив як викачували мед ще коли не було досконалих і сучасних медогонок. Також сподобалася екскурсія по лікарським травам, їхнє застосування у медицині, та як робили з них ліки для  ветеринарії. Склало враження і про людину, яка проводила екскурсію по лікарським травам, адже цій людині майже    80 років, а ще він займається фізичним вихованням, тому мені було цікаво".

    Пальчик Дмитро:"Дуже сподобалось як розповідали про лікарські трави та їх застосування".

  Різніченко Данило: "Сьогодні в нас була дуже цікава пара, на кафедрі конярства та бджільництва Повозніков Микола Гаврилович провів нам екскурсію по музею бджільництва та лікарських трав, також ми познайомились з людиною яка заснувала цей музей, цій людині майже 80 років і він досі завідує цим музеєм. Бажаю кожному в кого буде змога потрапити на цю кафедру та обов'язково пройти по всіх цих музеях і класах. Мені дуже сподобалось!

   Кривонос Інна: "Сьогодні ми відвідали кафедру конярства і бджільництва, мене дуже вразила ця екскурсія .Дуже сподобалося спілкування з завідувачем кафедрою який розповів нам багато цікавого про бджіл їх життя . Також ми відвідали музей в якому побачили різні лікарські трави .Ми дізналися багато цікавого для себе і дуже вдячні за цю екскурсію".

    Черноголов Ілля: "Мені дуже подобається вчитися у НУБіП, тому що тут дуже професійні і компетентні вчителі, яких ретельно підбирав наш декан. У навчанні тут я бачу величезні перспективи і тому маю наснагу до праці"

   Чернецька Анастасія: "Моє враження про це місце склалось дуже добре. Було дуже цікаво та пізнавально. Для мене найцікавішим був процес отримання меду".

    Фіялка Ростислав: "Дуже сподобалося як завідуючий кафедрою розповідав про старі вулики і значення меду". 

Автори: Обламська Анастасія Сергіївна 

Пашкевич Ольга Олегівна,

члени гуртка «Юний журналіст»

Переглядів: 297 | Додав: Повозніков | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Повозніков  
0

1 Повозніков  
0
Рефле́ксія (від лат. reflexio — «повертаюся назад») — метод самоаналізу знань і вчинків, їх значень та меж. Наукова рефлексія орієнтована на критику й усвідомлення теоретичного знання; також досліджує способи та методи пізнання, які використовуються в тій чи іншій сфері досліджень

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz