Неділя, 28.04.2024, 14:39





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2012 » Грудень » 5 » Ви ще купуєте ковбаси в магазині???
01:07
Ви ще купуєте ковбаси в магазині???
Ви ще купуєте ковбаси в магазині???
В нашому XXI столітті, а особливо в Україні «гостро» стоїть питання якості продукції. Адже, не завжди те, що написано на етикетці ми можемо отримати у середині продукту. Це особливо стосується ковбасних виробів.
Український покупець часто вагається при покупці ковбасних виробів, адже на якісний продукт натрапити дуже важко.
Ми студенти 4 курсу Біотехнологічного факультету знаємо вихід із цієї проблеми. Адже професія технолога вчить як правильно жити. Цього навчального року ми вивчаємо предмет «технологія переробки продукції тваринництва». І саме тут, на практичних заняттях у нас стоїть завдання виготовлення продукції власноруч. Одним із завдань, які були поставлені перед нами на парі - виготовлення домашніх ковбас. І тут почалося – яке м’ясо
купувати, в якій пропорції його складати і що до нього додавати. Але тут, у пригоді знову стає наша професія технолога, адже ми знаємо як вибирати якісне м’ясо, і як його використати щоб у результаті отримати якісний продукт.
Купивши всі необхідні інгредієнти для виробництва нашої домашньої ковбаси, ми швидко взялися виготовляти фарш, адже він повинен був пройти витримку дозріти, як вимагає технологія. Наступного дня нас чекав процес шприцювання ковбасного фаршу та термічна обробка ковбаси.
Дуже довгими здавалися останні хвилини термічної обробки ковбаси тому, що аромат м’ясного шедевру заповнив всю аудиторію. І хотілось скуштувати продукт, який ми приготували власними руками.
І ось домашня ковбаса уже готова, куштуєш перший шматок і розумієш нашим виробникам ковбас до нас уже далеко, адже ковбасу їли навіть ті люди, які двадцять хвилин назад стверджували, що вони ковбасу з дитинства не їдять.
А саме цікаве те, що рецепт приготування дуже простий і його може взяти на замітку кожна господиня. Так зробили і наші дівчата. Доїдаючи останні шматки вони взялися швиденько переписувати рецепт приготування. І щоб «не кидати слова на вітер» пропунуємо до вашої уваги рецепт приготування ковбаси.
Ковбаса селянська смажена Нежирна свинина - 500 г, телятина -300 г, шпик або жирна грудинка - 200 г, сіль - 20 г, перець чорний Цілений - 1,5 г, суміш спецій і прянощів - 0,5 г, часник 8 зубців, 0,5 стакана евинячі черева - 1,2 - 1,5 м.
Переглядів: 780 | Додав: Shakhtar | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz