Субота, 27.04.2024, 20:18





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2012 » Грудень » 05
Ви ще купуєте ковбаси в магазині???
В нашому XXI столітті, а особливо в Україні «гостро» стоїть питання якості продукції. Адже, не завжди те, що написано на етикетці ми можемо отримати у середині продукту. Це особливо стосується ковбасних виробів.
Український покупець часто вагається при покупці ковбасних виробів, адже на якісний продукт натрапити дуже важко.
Ми студенти 4 курсу Біотехнологічного факультету знаємо вихід із цієї проблеми. Адже професія технолога вчить як правильно жити. Цього навчального року ми вивчаємо предмет «технологія переробки продукції тваринництва». І саме тут, на практичних заняттях у нас стоїть завдання виготовлення продукції власноруч. Одним із завдань, які були поставлені перед нами на парі - виготовлення домашніх ковбас. І тут почалося – яке м’ясо
купувати, в якій пропорції його складати і що до нього додавати. Але тут, у пригоді знову стає наша професія технолога, адже ми знаємо як вибирати якісне м’ясо, і як його використати щ ... Читати далі »
Переглядів: 779 | Додав: Shakhtar | Дата: 05.12.2012 | Коментарі (0)

Завжди цікавим для студентів біотехнологічного факультету було практичне ознайомлення з сучасними технологіями. Цього можна досягнути завдяки відвідуванню перспективних тваринницьких підприємств, які працюють із застосуванням новітніх технологій. Знаючи даний факт, 30 жовтня 2012 року викладачі кафедри виробництва продукції тваринництва Микола Миколайович Трояновський і Ніна Ільївна Петровська організували виїзне практичне заняття для студентів IV курсу в господарства Кіцманського району Чернівецької області.
Практичне заняття з дисципліни «Технологія виробництва молока і яловичини» було проведено на ТОВ «Валявське». Студенти ознайомились одразу з двома технологіями утримання великої рогатої худоби: прив’язним і безприв’язним. Змогли провести порівняння і відчути контраст між роботою і експлуатацією старих приміщень з молокопроводом УДМ-200 і реконструйованих корівників з виходом до переддоїльної та доїльної зали Паралель DeLaval 24. Дане молочне обладнання дуже зацікавило студе ... Читати далі »
Переглядів: 750 | Додав: k_9man | Дата: 05.12.2012 | Коментарі (0)

Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz