Ви ще купуєте ковбаси в магазині???
В нашому XXI столітті, а особливо в Україні «гостро» стоїть питання якості продукції. Адже, не завжди те, що написано на етикетці ми можемо отримати у середині продукту. Це особливо стосується ковбасних виробів.
Український покупець часто вагається при покупці ковбасних виробів, адже на якісний продукт натрапити дуже важко.
Ми студенти 4 курсу Біотехнологічного факультету знаємо вихід із цієї проблеми. Адже професія технолога вчить як правильно жити. Цього навчального року ми вивчаємо предмет «технологія переробки продукції тваринництва». І саме тут, на практичних заняттях у нас стоїть завдання виготовлення продукції власноруч. Одним із завдань, які були поставлені перед нами на парі - виготовлення домашніх ковбас. І тут почалося – яке м’ясо
купувати, в якій пропорції його складати і що до нього додавати. Але тут, у пригоді знову стає наша професія технолога, адже ми знаємо як вибирати якісне м’ясо, і як його використати щ
...
Читати далі »