Нещодавно вийшов з друку навчальний посібник з дисципліни "Технологія м'яса та м'ясопродуктів", у розробленні якого брала участь професор Т.М. Приліпко, спільно із партнерами з Вінницького національного аграрного університету: Технологія м'яса та м'ясопродуктів: лабораторний практикум / В.В. Власенко, П.П. Бігун, І.Г. Власенко, Т.М. Приліпко. - Вінниця, 2012. - 320 с. Лабораторний практикум рекомендований Міністерством освіти і науки України як навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації за напрямами "Харчові технології та інженерія" та "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". У посібнику викладено технологічні, фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів, що об'єднано у три розділи: - Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'ясних продуктів; - Технологія виробництва м'ясопродуктів та оцінка їх якості; - Переробка продуктів забою та оцінка їх якості.
|