Вівторок, 07.05.2024, 18:21





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » 2013 » Квітень » 1 » Вийшов новий практикум
12:37
Вийшов новий практикум
Нещодавно вийшов з друку навчальний посібник з дисципліни "Технологія м'яса та м'ясопродуктів", у розробленні якого брала участь професор Т.М. Приліпко, спільно із партнерами з Вінницького національного аграрного університету:
Технологія м'яса та м'ясопродуктів: лабораторний практикум / В.В. Власенко, П.П. Бігун, І.Г. Власенко, Т.М. Приліпко. - Вінниця, 2012. - 320 с.

Лабораторний практикум рекомендований Міністерством освіти і науки України як навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації за напрямами "Харчові технології та інженерія" та "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва".
У посібнику викладено технологічні, фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів, що об'єднано у три розділи:
- Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'ясних продуктів;
- Технологія виробництва м'ясопродуктів та оцінка їх якості;
- Переробка продуктів забою та оцінка їх якості.


Переглядів: 706 | Додав: Блюсюк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz