30. 04. 2013 року у Центрі практичної підготовки студентів біотехнологічного факультету, доцентами Гончаром В.І. і Пустовою Н.В. проведено практичне заняття на тему: «Забій курчат–бройлерів». Студенти 4-го курсу біотехнологічного факультету визначали передзабійну масу, здійснювали технологічні операції забою бройлерів, визначали масу напівпатраної і патраної тушки. При цьому було сформовано тушки і набір субпродуктів згідно вимог стандарту щодо реалізації м’яса птиці.
![](http://btf-pdatu.at.ua/_nw/2/s08293420.jpg)
![](http://btf-pdatu.at.ua/_nw/2/s24425455.jpg)
![](http://btf-pdatu.at.ua/_nw/2/s80206676.jpg)
![](http://btf-pdatu.at.ua/_nw/2/s96697562.jpg)
![](http://btf-pdatu.at.ua/_nw/2/s77826185.jpg)
|