П`ятниця, 10.05.2024, 16:31





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Головна » 2019 » Вересень » 29

Шматочок сала з часничком на житньому хлібі проходить через живіт, опускається в дванадцятиперсну кишку (жири переварюються в ній). Щоб переварити наш шматочок сала, в дванадцятиперсну кишку з жовчного міхура поступає коктейль ліпаз під назвою жовч. Печінка виробляє його. І сало переварюється.
Проте опісля жовчний міхур порожній і печінці треба зробити нову жовч! А з чого? З жовчних кислот, котрі, в свою чергу, виробляються печінкою з холестерину. Таким чином, шматочок сала зменшує рівень холестерину в крові, надає почуття вгамування голоду та стимулює імунітет. Чим більше ми їмо сала, тим більше ми витрачаємо холестерину.
Крім того, сало містить величезну кількість арахідонової кислоти, яка є частиною клітинних мембран та основним ферментом серцевого м`яза і приймає участь у ліпідному (жировому) обміні. Кислоти, що містяться в салі, мають жовчогінний ефект та допомагають утворенню в печінці "гарного " холестерину і розщепленню " поганого " холес ... Читати далі »

Переглядів: 202 | Додав: Повозніков | Дата: 29.09.2019 | Коментарі (1)

Вчора трошки відволіклися... продовжуємо, день п’ятий та день шостий - мав багато «теорії», яку всі попередні дні бачив на практиці на фермі, тому і розумію, що знання та головне розуміння процесів у виробництві молокаа все-таки має значення. По порядку: щоб досягти таких рівнів у продуктивності головним чинником є генетика, вивчав за якими критеріями підбирають та закріплюють бугаїв-плідників за коровами, як відбувається їх ротація, які вимоги до бугаїв виставляють власники ферм і як відбувається контроль і аналіз «роботи» бугаїв. Хочу сказати одне - на фермі «працюють» кращі, топові бугаї. Основною роботою в шостий день було моделювання з десяток різних технологічних ситуацій, які в практиці можливі на українських фермах, розробляли раціони з використанням лабораторних аналізів компонентів саме з України, аналізували купу рецептів комбікормів які можна використовувати в годівлі корів та при вирощувані телят, як ці комбікорми поєднуват ... Читати далі »

Переглядів: 176 | Додав: Повозніков | Дата: 29.09.2019 | Коментарі (1)

Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz