Четвер, 02.05.2024, 14:04





Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Увага!
[02.11.2020][Оголошення]
конференція (0)
[22.10.2017][Шукаю роботу]
вимоги (0)
Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Головна » 2020 » Лютий » 04

На сімейній бджолофермі Дитюків на Львівщині почали вирощувати трутнів з гастрономічною та лікувальною цілями. Вони, як і інші бджолопродукти, мають оздоровчий ефект.

Про це “Щоденному Львову” розповів власник бджолоферми Мар’ян Дитюк, який працює у бджолярстві тридцять років.

- Технологічно - це дуже тонкий процес. На початку травня матка відкладає яйця, і ми мусимо пильнувати, щоб вони не сформувалися в дорослу личинку. За 16-17 днів отримуємо трутнів, як ми називаємо, з фіолетовим головами. Відбираємо їх вручну, заморожуємо і потім підсмажуємо. Вони мають смак горішків до пива. Коли на пасіці був голова товариства бджолярів Лодзівського воєводства з Польщі, то він сказав, що таке їв лише в Індонезії. 

За словами Мар’яна Дитюка, обов’ ... Читати далі »

Переглядів: 313 | Додав: Повозніков | Дата: 04.02.2020 | Коментарі (2)

Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz