2 жовтня відбувся конкурс з виготовлення домашньої ковбаси. У конкурсі брали участь студенти усіх курсів факультету. Учасники конкурсу дуже відповідально і старанно віднеслися до технологічного процесу виготовлення домашньої ковбаси. Вони самі розробили рецептуру, відповідно до якої, опираючись на вимоги технології, напередодні підготовили фарш. Усі, хто навідувався у технологічну лабораторію, з нетерпінням чекали, коли вже можна скуштувати ту смакоту, адже запах поширювався із самого ранку по усьому другому корпусу університету. Після дегустації ковбас членами журі учасники конкурсу частували своїх однокурсників. Одностайно усіма присутніми було встановлено, що домашня ковбаса, виготовлена учасниками конкурсу, не порівнюється ні з якими іншими ковбасами. Ох, і смачна вийшла ковбаса!!!
|