24 вересня на кафедрі ТППТ і ХД відбувся майстер-клас «Технологія виготовлення йогурту», який проводила асистент Овчарук О.В.
Була проведена оцінка якості молочної сировини для виготовлення йогурту за органолептичними та фізико-хімічними показниками.
При виготовленні йогурту використовували спеціальну технологію виробництва кисломолочних продуктів шляхом додавання закваски прямого внесення. Одержаний продукт мав приємний кисломолочний смак та аромат, гомогенну структуру та щільну консистенцію.
Заключним етапом стало проведення конкурсу серед студентів І–V курсів нашого факультету. Кожна команда сумлінно підійшла до виконання поставленого завдання.
У загальному результаті команди зайняли такі місця:
1 місце - 5 курс
Переглядів:
901
|
Додав:
NNN
|
Дата:
01.10.2013
|